» »

mnenje o portalu

mnenje o portalu

Temo vidijo: vsi
1
2
»

eboycina ::

Vice je izjavil:

eboycina je izjavil:

fonte že rihtamo. sicer so bili oni kot na skici od MajeVee. Ampak že iščemo boljši font.

@Vice: saj nam svetujejo tudi tam, vendar smo jim tale dizajn dali mi oz. jim pač rekli da želimo tole kar je naredila MajaVee. Potem so oni dodali svoje, pa smo se nekje dogovorili za izgled takšen kot je.
Glede spraševanja po forumu pa... ti tudi verjetno preden kupiš kaj večjega povprašaš okoli in se pozanimaš pa potem greš kupit...


Ravno to je point. Toliko brez smisla za kvaliteto kot jo imate vi in ta firma je težko najti. Sory ker je toliko kritike, drugače bi gledal, če bi rekel malo se martam, da ženi naredim veselje. Malo drugače pa je ker za tem stoji nesposobna firma, ki se na koncu za po vrh še hvali s tujim perjem.


@Vice ... to je res, da nismo izbrali lih najboljše, ampak glede na to, da so oni bili pripravljeni svetovati in izdelati portal mi smo pa vztrajali da naj bo dizajn kot si ga je želela žena (oni prvi) so naredili pač tistega. Nato smo pač rekli da je shit in so se strinjali da brezplačno pač naredijo drug dizajn, tako da je kar je..
Glede tega pa da se šopirijo z drugim perjem pa koliko jaz vem je MajaVee porabila kako urco ali dve da je sestavila ta dizajn, iz te slike narediti spletno stran in urediti vse, da dela kot mora pa mislim da traja malce več časa. Lih zato piše pač izdelava kot izdelava celotnega portala MCSi, dizajn oz. neko idejo za dizajn pa je res dala MajaVee in so se tudi oni strinjali da jo spodaj dodajo kot dizajnerko brez problema.

mimogrede.. fonte so že spremenili. Meni osebno so tile boljši (Arial, Verdana kombinacija). Je boljše?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8014580 (8396) Netrunner
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
9015019 (8994) ...:TOMI:...
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12222515 (20488) egonk
»

Spletna stran

Oddelek: Izdelava spletišč
7914 (701) PurpleMoo

Več podobnih tem