» »

Trans punce / ženske

Trans punce / ženske

Temo vidijo: vsi
««
«
1 / 16
»»

PurpleMoo ::

Zdravo!

Za tiste ki ne veste, kdo oz. kaj smo transseksualni ljudje, na hitrico - tisti, ki smo ujeti v telesu napačnega spola, tako rekoč. Zelo veliko nas to spozna, ko smo še otroci, oz. ko preidemo v puberteto. Takrat je navadno za tako osebo, da ima neznansko željo biti nasprotnega spola (želja ne izgine), in ko ugotovi, da ga / jo neko čudežno, nadnaravno bitje ne bo spremenilo oz., da se sam od sebe ne bo spremenil(a), padejo v hudo depresijo. Nato je le še vprašanje časa, preden odkrijemo, kaj je vzrok depresije, velik odstotek pa stori samomor pred tem, ker ne vidi drugega izhoda.

Kakorkoli že, zanima me slednje: fantje, spoznate čudovito punco, ima super humor, izgleda res luštno (čeprav je mogoče malce visoka in ima široka ramena), ful se zaštekata. Nato pa na koncu zmenka ali dveh, po večerji, po kinu, ali karkoli, vam pove, da je trans, in da je prej, dolgo nazaj, bila moški.

Kako bi se vi odzvali na to? Kaj bi porekli, če sploh kaj? Po dolgem premisleku, glede na to, da je fantastična deklina in sta se res dobro ujela, bi jo poklicali? Bi jo še hoteli videti?

Vem, da je tema malce ... Delikatna? Ne vem. Res me zanimajo vaši odgovori, da vidim, če imam sploh kakšno možnost, da najdem partnerja v Sloveniji. In ja, vem da vsi slovenci ne odgovarjajo na tem forumu, ampak tu je povprečna inteligenca uporabnikov vsaj za nekaj odstotkov višja in verjamem, da mi ne boste pametovali z religijo, kako smo satanovi otroci, pa ne vem še kaj.

Prosila bi za malček civilizirane diskusije, in lepa hvala za odgovore.

~ Maja

kuglvinkl ::

S ta velikim kladvom (PnG) bomo tolkli odklone od 1. in 2. člena Pravil.

sparklyslo ::

Kako bi se vi odzvali na to?


Uh težka.

Jaz tebe obravnavam še vedno kot moškega.
Pa ne mislim, da je s tabo karkoli narobe. Vsak naj živi kot mu paše, da le ne škodi ostalim v svojem okolju.

Torej, če bi izvedel, da si (zame) moški, potem nekako ne bi šlo....

jype ::

MajaVee> Kako bi se vi odzvali na to? Kaj bi porekli, če sploh kaj? Po dolgem premisleku, glede na to, da je fantastična deklina in sta se res dobro ujela, bi jo poklicali? Bi jo še hoteli videti?

Jasno. Saj ljudje niso dobri samo za spolne odnose (pa odvisno od človeka tudi to ni nujno izključeno).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Gladi ::

Tekel bi stran kokr me nesejo noge:D

sparklyslo ::

Jasno. Saj ljudje niso dobri samo za spolne odnose.


Ok, jaz sem razumel, da teoretično sprašuje za partnerja in ne le prijatelja.
Za prijateljstvo ne vidim nikakršnih ovir...

jype ::

Precej redki so takšni potencialni partnerji, ki bi se dovolj zaljubili v žensko ki je v resnici moški, da jih napačni spolni organi ne bi motili. Kar se tega tiče je vsekakor bistveno več možnosti za srečno v kakšnem večjem, manj hribovskem naselju kot jih imamo v Sloveniji. Berlin ni tako daleč, recimo, San Francisco je pa precej, ampak tudi poln zanimivih ljudi s presenetljivo malo predsodki.

Blinder ::

mah. za resno razmerje ni šans že zaradi tega, ker ne more rodit otrok. za karkol vsaj približno intimnega počet niti ni šans ker imam odpor do transov. ona bi pol itak spoznala drugega in bi me pozabla.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

PurpleMoo ::

sparklyslo je izjavil:

Jasno. Saj ljudje niso dobri samo za spolne odnose.


Ok, jaz sem razumel, da teoretično sprašuje za partnerja in ne le prijatelja.
Za prijateljstvo ne vidim nikakršnih ovir...


Tako je, za partnerja.

_IKE_ ::

1. sex ....definitvno ne, ker nekak ne bi zmogel prek ideje o moškem v preobleki....
2. kolega ...tu pa ne vidim problema ...

blackbfm ::

mah. za resno razmerje ni šans že zaradi tega, ker ne more rodit otrok


kaj pa če maš punco pa je sterilna? a ona tut nima šans?

PurpleMoo ::

Hm, večino odgovorov je takih, ki predpostavlja, da oseba ne izgleda, kot ženska. Vendar večina tistih, ki smo šli skozi to mladi, izgledamo enako, kot vsaka druga ženska, razlika je pa samo, kar je med nogami (vsaj tisti, ki še nismo imeli operacije). Torej, predpostavite, da oseba zgleda kot genetska ženska.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: PurpleMoo ()

shadeX ::

Če prav razumem.. Kar si hotel/a povedati je to da si pač nekoč bil/a moški ter da si sedaj pač ženska? Kako bi odreagiral na to? Tudi če bi se ujela 100% in bi si mislil, da si ti ženska mojega življenja, ko bi zvedel za tvojo skrivnost bi že moje telo avtomatsko odreagiralo drugače. Tudi če bi hotel biti s tabo tega ne bi zmogel. Kot prijatelj pač ok, ni problema vendar kot partner ne. Z bitjem, ki se je rodil kot moški nikoli. Vendar ne obupaj.. v sloveniji nas je 2 miljona. Veliko nas je takšnih in drugačnih. 100% se bo dobil kakšen, ki bi ti ustrezal..

win95<3 ::

Hmm v Sloveniji tezko najdes partnerja, ker so ljudje konzervativni in ce samo odobravas nekaj kar ni obicajnega te cudno gledajo ... Tako tudi tisti, ki se zanimajo za take zveze nimajo poguma tvegat in to javno oznanjat, na slepo iskat je pa loterija.
Na forumu me ni sram priznati, da so mi vsec shemale variante, vednar ne vse, z tem ne mislim da more biti perfekten klon zenske z pimpekom :D ampak mi more biti na nek nacin simpaticna. Nisem gay, zenske me privlacijo a prav tako tudi trans/shemale/tranny, moski ki se zgolj oblacijo v cunje pa mi ne potegne. Vglavnem ti zelim povedat, da povprasevanja(okej tu mogoce kar znatna kolicina zgolj za seks ampak se zmeraj ...) je verjetno 10000x vec kot ponudbe, samo noben se ne upa kar tako povprasevat, ker ga lahko v nasi drzavici zaznamuje do konca zivljenja.

jype ::

Blinder> mah. za resno razmerje ni šans že zaradi tega, ker ne more rodit otrok.

To pa res ni noben praktičen problem. Otrok ki potrebujejo družino je povsod polno.

MajaVee> Tako je, za partnerja.

Pri nas je žal velik del tistih, ki bi bili potencialni partnerji, izšolanih v ortodoksno razmišljanje o spolnosti. Moški so žal naučeni, da se po laseh ne sme božat ljudi, ki imajo med nogami izbokline. Ženske so bile vsaj v mojem okolju glede tega precej bolj skulirane. V bolj urbanih okoljih so te reči precej bolj zabrisane in ljudje sprejemajo, okolica pa bistveno lažje tolerira take "deviacije".

HyperGL ::

Jaz osebno ne vidim težave, če je ta oseba (partner) primeren in kompatibilen s tabo oz. tvojim karakterjem in se z njim/njo imaš fajn. Seveda če ima dekle (trans) vse poštimano v glavi in ji to ni le nekakšen "hoby" iz raznoraznih potreb.

Enkrat (sicer me je povlekla na finto, ker v resnici ni) mi je eno dekle s katerim sem bil v (dejmo rečt več kot prijatelj) super odnosih, povedalo po telefonu, da je bila rojena kot fant, jaz sem ji povedal, da v tem ne vidim težave in da nikakor ta podatek ne more spremeniti oziroma izbrisati lepe trenutke z njo.

Včasih nam zmanjka malo racionalnosti pri teh zadevah, predvsem pa odprtega mišljenja.

M

Gigahertz ::

Gladi je izjavil:

Tekel bi stran kokr me nesejo noge:D


js bi bolta pustu za sabo 3 sekunde na 100m
"670#2500#8"

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: zuz3k ()

win95<3 ::

Gigahertz je izjavil:

Gladi je izjavil:

Tekel bi stran kokr me nesejo noge:D


js bi bolta pustu za sabo 3 sekunde na 100m


Saj za njemu skos tece Gay :D tko da nekaj bo ze na tem :P

Sicer pa jaz ne vidim problema v temu, ker z punco ki mi ni simpaticna ze tako ne bi sel ven in ce bi se med pogovorom ujela itd zakaj pa ne ... Za poskusti je, saj tudi normalni odnosi med moskem in zensko niso lahki in je potrebno veckrat menjati partnerja dokler ne najdes pravega. In na to da so mi vsec obe vrste zensk gledam zgolj kot na vecjo moznost izbire.

Yugos ::

ena oddaja je bla o tem

Blinder ::

blackbfm je izjavil:

mah. za resno razmerje ni šans že zaradi tega, ker ne more rodit otrok


kaj pa če maš punco pa je sterilna? a ona tut nima šans?


nekaterim je to pomembno. s tako punco pol odvisno kolko si človek želi imet svoje otroke. če si lep in bogat in imaš veliko izbire pol sterilne ne pridejo v poštev.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

jype ::

Groza, kaj mediji nardijo iz ljudi.

win95<3 ::

na youtube imas tudi take, ki odgovarjajo na razna vprasanja

evo ene epizode:


mah. za resno razmerje ni šans že zaradi tega, ker ne more rodit otrok


Ce ti oseba dovolj pomeni lahko gres mimo tega, prav tako kot to pocno mesani pari ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

genesiss ::

Po pravici povedano si ne predstavljam kaj bi bilo.
Mislim da bi bil en tak roller coster čustev in misli, totalno stikov vsekakor ne bi prekinil, bi pa 100% rabil nekaj trenutkov "za sebe". Zdaj se mi zdi, da me to ne bi motilo v takšni meri da bi prekinil zvezo. Bi bila zanimiva izkušnja, zagotovo. Kako bi pa me čustva peljala naprej (torej ali bi sploh obstajal potencial za poglobitev zveze, ali pa bi neka podzavestna zavora to onemogočala) pa ne morem povedati. Ker pač iz glave govoriti o takšnih stvareh je brezveze. Je treba izkusiti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: genesiss ()

_Denny_ ::

Hmm zanimiva tema. Če bi oseba izgledala izrazito žensko (kar recimo tajskim ladyboyem lepo uspeva...večina je boljša od rojenih žensk) in prestala operacijo spremembe spola, potem bi bila moja prva misel "juhu, prišparali bomo na kontracepciji :P". Brez operacije pa vsekakor ne bi bilo razmerja, ker bi me stvar med nogami motila; če bi po tem predlagala samo prijateljstvo, bi sprejel, ker nimam nekih predsodkov.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Isotropic ::

kaj pa adamovo jabolko?
kuk si pa stara, maja? drugace sem pa bral, da salome ni mela problemov dobit tipa vsaj za cez noc, ko je mela se kurca. sedaj, ko ga baje nima vec, ma pa baje fanta.

kuk si pa stara, maja?

Zgodovina sprememb…

win95<3 ::

Brez operacije pa vsekakor ne bi bilo razmerja, ker bi me stvar med nogami motila


Pri meni(pri vecini shemale fanih) je pa ravno obratno, punca mora imet jajca :D sicer pa ne vem kaksen je to sploh se uzitek pri spolnosti za osebo, ki si odreze spolni organ oziroma kaksno spolno pozelenje sploh se ima brez testisov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

jype ::

Dekleta imajo praviloma tudi brez njih močan libido.

MIHAc27 ::

Meni bi bilo na začetku mogoče še všeč. Tko ena čudna fantazija izpolnjena (ker gay moški so mi za bruhat).

Ampak nekatere shemale al kako se imenujejo so pa prav hude (če si pa še 'jajčka odrežejo' po moje še vedel ne bi)
Je pa res, da ne bi hotel videti slik, ko je bila še moški, ker gotovo bi začel iskati kje ima stare poteze. In če bi jih našel, dvomim da bi dolgo ostal v zvezi.

Shegevara ::

Moja reakcija? Podobna takšni na 0:38


win95<3 ::

Hm nevem no, nekako dvomim da pri moskih in zenskah gre to na enak nacin. Sicer pa me zanima koliko uzitka sploh se ostane osebi, ki ji namesto penisa kirursko ustvarijo vagino, ker nekako dvomim da je zadeva dostojno nadomestilo za pravo vagino (govorim predvsem iz stalisca osebe na kateri so to izvedli)

galu ::

Me zanima, kako bi večina ljudi to povedala staršem (če bi zveza šla tako daleč)... Če pa nebi, pa kakšen bi bil odgovor na vprašanje: "zakaj še nimata otrok?"

Kar se pa tiče spolnosti s transekcualcem /* haha, Chrome mi to besedo podčrta, in predlaga "transoceanskem" */ - Prepričan sem, da bi presenetljivo veliko moških (če bi veljala diskretnost), to poskusila.

edit: @Shegevara video

It was only a matter of time... x))
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: galu ()

zuz3k ::

jaz (če ne bi takoj opazil) bi pač bil malo v šoku, bi me minilo, ker me zanimajo samo punce


PurpleMoo je izjavil:

Hm, večino odgovorov je takih, ki predpostavlja, da oseba ne izgleda, kot ženska. Vendar večina tistih, ki smo šli skozi to mladi, izgledamo enako, kot vsaka druga ženska.
se pravi si imela zelo dosti operacij? ker kar težko je skriti tiste adute moškosti (adamovo jabolko, čeljust, itd) da ne bi
opazil že takoj + nekatere imajo "moški" glas, še npr. salome takoj opaziš


mogoče samo ideja, kaj pa če poveš partnerju takoj na začetku, usaj fer bi bilo do njega in ne čakaš
in se sprašuješ kaj bo rekel, oz. že v štartu najdeš takšnega, ki ga to ne moti? :)
Life is a psychological game.

jype ::

Obstaja pornografska fotografija, ki zelo direktno ljudem pokaže, kako je njihova seksualnost v resnici drugačna, kot so jih učili.

PurpleMoo ::

Me veseli, da vas je nekaj takih, ki bi vsaj dali možnost zvezi. :)

@Isotropic: 22.

@win95: Testisi niso poglavitni vir spolnega poželenja, možgani so. Že precej dolgo sem na androgen-supresantih (oz. testosteron blockerjih), pa ti lahko povem, da se spolno poželenje ni kaj dosti spremenilo. Doživljanje spolnosti in orgazma je pa v bistvu zelo podobna, če ne celo enaka, kot pri ženskah (zaradi dolgotrajnega zdravljenja z estrogenom).
Ponavadi je za večino trans žensk, ki so šle skozi operacijo spremembe spola, sam poseg zelo uspešen. Čutijo, doživijo orgazme, itd.
@GaŁu: Se strinjam, da je enkrat potrebno povedati najbližji družini (tudi partnerja). Kakršnokoli zavajanje oz. laži itak pridejo na koncu na dan, brezveze.
Drugače pa res ne bi želela biti samo spolna igračka, ki bi jo zavrgli, ko bi se me naveličali, ali pa potešili svoje zanimanje

@georgi: Problem je v tem, da od začetka ne moreš vedeti, kako daleč boš (pri)šel z nekom. Da pa poveš vsakemu potencialnemu partnerju, je pa tudi nesmiselno. "Živijo, ime mi je Maja, in nisem prava ženska, ampak sem trans. Me veseli." Ni prijetno. Da ne omenjam, da je to nekaj res zelo zasebnega.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: PurpleMoo ()

galu ::

@georgi: Problem je v tem, da od začetka ne moreš vedeti, kako daleč boš (pri)šel z nekom. Da pa poveš vsakemu potencialnemu partnerju, je pa tudi nesmiselno. "Živijo, ime mi je Maja, in nisem prava ženska, ampak sem trans. Me veseli." Ni prijetno. Da ne omenjam, da je to nekaj res zelo zasebnega.


1.
a) Si odprta oseba?
b) seveda!
a) sem transvestit...
b) WOOT? GTFO!
-fail-

2.
a) Si odprta oseba?
b) seveda!
a) sem transvestit...
b) Aja? Zanimivo... Kul, kako pa...
-win-

else
- fail -


Jaz osebno, bi uporabil tak način 'spovedi' (bonus je, da to lahko uporabiš zlo hitro po spoznanju osebe + efektivnost).
Tako to gre.

win95<3 ::

Da pa poveš vsakemu potencialnemu partnerju, je pa tudi nesmiselno. "Živijo, ime mi je Maja, in nisem prava ženska, ampak sem trans. Me veseli." Ni prijetno. Da ne omenjam, da je to nekaj res zelo zasebnega.


Res je, ne mores kar vsakemu razlagat kaj si in zakaj in se in se... Ampak po drugi strani pa spet ne mores it z nekom na zmenke, kateremu se sploh ne sanja, da nisi tisto za kar te on ima (zensko -brez zamere). Eni to sprejmejo ce bi jim povedala kaj si (ampak taki bi na zmenek sli tudi ce bi jim povedala(verjetno se rajsi:P)) Tistim kateri iscejo zgolj in samo "natural" zensko pa delas krivico in jih zavajas ter jim dajes lazno upanje, ker verjetno za njih ni niti procenta moznosti da bi zveza uspela ko bi ugotovili za kaj se gre.

Ker mormo priznat, da ljubezen ni samo osebnostno ujemanje ampak tudi fizicno, ker drugace je odnos lahko zgolj prijateljski. Torej ce je oseba dovolj odprta oz inteligentna da vidi na tem svetu ni vse crno belo bo z teboj bila vsaj prijatelj, ker za to res ni pomembno kaj imas med nogama, ce mu je pa tudi tisto med nogama privlacno pa imas tudi mozno resnejso zvezo. Torej za nekoga ki so ga do takrat privlacile zgolj zenske ne bos spreobrnila, mogoce za seks (ce so dovolj potrebni/pijani itd) kaj vec pa dvomim.

Zanima me kako to tvoja druzina sprejema, da si si spremenila spol ?
Aja pa tud mene zanima kolk si stara :P

zuz3k ::

22 je stara, je napisala zgoraj

win95<3 je izjavil:



Res je, ne mores kar vsakemu razlagat kaj si in zakaj in se in se... Ampak po drugi strani pa spet ne mores it z nekom na zmenke, kateremu se sploh ne sanja, da nisi tisto za kar te on ima (zensko -brez zamere). Eni to sprejmejo ce bi jim povedala kaj si (ampak taki bi na zmenek sli tudi ce bi jim povedala(verjetno se rajsi:P)) Tistim kateri iscejo zgolj in samo "natural" zensko pa delas krivico in jih zavajas ter jim dajes lazno upanje, ker verjetno za njih ni niti procenta moznosti da bi zveza uspela ko bi ugotovili za kaj se gre.


to se strinjam, po mojem tudi da z vsakim, ki bi šla na zmenek bi morala povedat

moje mnenje.
Life is a psychological game.

Looooooka ::

Nato pa na koncu zmenka ali dveh, po večerji, po kinu, ali karkoli, vam pove, da je trans, in da je prej, dolgo nazaj, bila moški.

Kdaj zdej?
To ni vse isto.
Ce gres film gledat niti ni vazno s kom ga gres gledat.
Ce gres na zmenek se pa tako osebo napizdi in poslje tja kamor spada. V rit.
To je cisto zavajanje cloveka. Pa ce si tip al pa baba. So ene stvari, ki se jih na tej stopnji ne skriva(razen ce si medijasko prepoznaven(kot Helena Blagne najmanj) pa se ze pricakuje, da vsi to vedo...pa se tle obstaja moznost, da kdo tv-ja ne gleda).

PurpleMoo ::

@win95: Razlagati vsakemu interesentu, da sem trans, se mi zdi nespametno. Se najdejo taki, ki bi odreagirali zelo negativno (fizično nasilje, ali še kaj hujšega). Razen seveda, če se to pove dotični osebi nekje na odprtem, kjer je veliko ljudi.

Moja družina? Hja, mami me podpira in mi pomaga, brat se mi zdi, da je nekako nevtralen, oče pa načeloma sprejema, ampak ima precej težav s spremembami, ki jih grem skozi, oz. sem že šla skozi.

Sem pa stara 22 let.

@Looooooka: Še nisi imel romantičnega zmenka s punco v kinu? :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: PurpleMoo ()

win95<3 ::

Hmm imas prav, na to res nisem pomislil, da te lahko kak psiho posteno namlati, ampak se zmeraj mores to povedat osebi dovolj zgodaj, pac takrat ko vidis da je zainteresirana zate na visjem nivoju kot samo za prijateljstvo.

Glede druzine me bolj zanima kdaj si jim povedala in kako so reagirali, ker kakorkoli odprti so ljudje jih se vedno nekaj takega vseeno sokira, ce ti otrok pove da bo menjal spol.

p.s.
In kaksne so sicer tvoje izkusnje z randiji v Sloveniji kot transseksualka ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

blackbfm ::

Moja družina? Hja, mami me podpira in mi pomaga, brat se mi zdi, da je nekako nevtralen, oče pa načeloma sprejema, ampak ima precej težav s spremembami, ki jih grem skozi, oz. sem že šla skozi.


Sej taki komplikatorji so lahko samo lezbike, geji in transi. Mislim to je že res bolano, ne sama spolna usmerjenost ampak to kompliciranje z odnosi, družbo, spolnostjo, familijo..mislim wtf. Včasih se mi zdi da tak folk prav hoče bit tepen, samo zato da dobi pozornost.

Pithlit ::

Ajde... gremo. Pa ne bom vsega ker se mi ne da. Aja, pa ne mislim vas 'napadat'. Sam razjasnit par stvari ker mi je čisto jasno da nekateri (oz. kar večina) teh stvari nima čist pošlihtanih čeprav mislijo dobro.

jype je izjavil:

žensko ki je v resnici moški

Sori. Ženska je ženska. Moški je pa moški. Ženske ki so v resnici moški so lahko le transvestiti (ki pa nimajo nič skupnega s trans ženskami). To da je neka ženska slučajno trans, pač ne pomeni da je v resnici moški.

win95<3 je izjavil:

trans/shemale/tranny

Trans je dovolj. 'Shemale', 'Tranny', 'Trannie', 'Ladyboy', itd so v bistvu žaljivke. Podbno kot 'nigger', 'nigga', itd.

zuz3k je izjavil:

ker kar težko je skriti tiste adute moškosti (adamovo jabolko, čeljust, itd) da ne bi opazil že takoj + nekatere imajo "moški" glas, še npr. salome takoj opaziš

Nekatere ja. Večine pa v življenju ne boš pogruntal. Mnogih tudi brez operacij.

zuz3k je izjavil:

mogoče samo ideja, kaj pa če poveš partnerju takoj na začetku

Zdaj si pa ti predstavljaj da to poveš vsakemu ki se k tebi usede v kakem baru. Potem pa se vprašaj koliko homofobije (v tem primeru sicer transfobije) je na tem svetu. Na koncu ugotoviš da to ni ravno najbolj brihtna ideja če hočeš priti domov v enem kosu. Se pa strinjam ja, pametno je povedat preden stvar rata potencialno resna. Ampak glih vsakemu potencialnemu tipčku to razlagat je pa glupost.

Pa še zate Maja...

PurpleMoo je izjavil:

"Živijo, ime mi je Maja, in nisem prava ženska, ampak sem trans. Me veseli."

Kakorkoli obrneš SI prava ženska (ali pa si mogoče ene sorte cyborg?). "Trans" je le pridevnik... tako kot 'debela', 'suha', 'lepa', 'grda'. Kdorkoli ti govori drugače preprosto ne ve o čem govori.

P.S. Spet se več ali manj ignorira trans moške. Pri njih je zadeva malenkost drugačna... Vse kar potrebujejo za to da vizualno ne izstopajo je hormonska terapija (ki jim 'prinese' poraščenost, glas in ostalih par malenkosti) ter odstranitev dojk.
Life is as complicated as we make it...

win95<3 ::

@blackbfm : No pa dej se postavi v vlogo trans/gay osebe in si predstavljaj spoznavanje novih ljudi/partnerjev. Kaj ti bi kot shemale se pred doktorju glumil, da je tisti dingelj v resnici nabrekla vulva ?
Druzini bos kaj povedal ? Zdaj sem metalc in sem si pustil dolge lase ... Aja pa joske so mi zrastle ...

mislim res ej... kok pretirava, ko bi pa lahko naredila tko kot sem napisal zgoraj ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

bajsibajsi ::

Mogoce bi pa moski ze sam nekako ugotovil ali vsaj posumil, da si nekoc bila moskega spola (ali mu nekaj ne bi cisto stimalo), pa ti tega ne bi niti omenil. Menim pa, da je vsekakor fer in edino pravilno, da to potencialnemu partnerju cim prej odkrito poves in da se o tem pogovorita; seveda v koliko bo (sploh) se zainteresiran.

Kako bi sam reagiral? I honestly dont know. :) Bi bil pa zagotovo precej presenecen. Se zlasti, ce res res ne bi prej nicesar posumil. Kaj bi bilo pa naprej, pa nimam pojma. Veliko moskih (vec kot se jih upa priznati) te kljub temu lahko "sprejme", ampak vprasanje je koliko od njih bi bilo pripravljenih planirati resno zvezo. Ampak ne obupati, zagotovo nekdo prav caka in si zeli spoznati prav tebe! Shemale je lahko prov kjut. :)

btw, se pravi si ti tista, ki ji v BITu na treningih zavidam, da ima skoraj take bicepse kot jaz, hehe...

PurpleMoo ::

@win95: Povedala sem jim, ko sem že bila na zdravilih (nekaj čez 5 mesecev, se mi zdi). Reakcija? Presenečenje, šok, kot prvo. Nato vprašanja, zakaj, kako, kako si siguren v to, itd. Enako je bilo s prijatelji.

Zmenki, jih pa ni. Povečini zato, ker imam strah pred tem, da se bom zatrapala v nekoga, ki me ne bo pripravljen sprejeti.

@blackbfm: Mislim, da to ni fer. Zato, ker ti in tebi podobni mislite, da smo LGBT samo pozornostne vlačuge in čudaki, bi se mi morali prilagoditi, da bi bili 'normalni' in živeti življenje, kot ga narekujete vi, ker niste dovolj odprte glave, da bi sprejeli drugačne ljudi od sebe? Med tem in smrtjo se raje odločim za slednje, hvala lepa.

@Pithlit: Hvala. Trans je itak samo okrajšava besede "transition" oz. "tranzicija", ki je pa neko dejanje v teku. Pa vendar ljudje uporabljajo to izraz, da nas ločijo od ostalih. Tudi v LGBT krogih, na žalost.

In ja, izrazi kot so shemale, ladyboy, itd. so precej žaljivi. Sploh prvi, ki namiguje, da smo le moški v oblekah.

@bajsibajsi: Težko, ne hodim v BIT fitnes. Poleg tega pa nimam nobenih vidnih mišic in nisem ravno upadljiva.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: PurpleMoo ()

Pithlit ::

Mimogrede... Lahko si malo bolj nekritično pogledate serijo Hit&Miss. Po mojem so kar zadeli problematiko.
Life is as complicated as we make it...

win95<3 ::

Veliko moskih (vec kot se jih upa priznati) te kljub temu lahko "sprejme", ampak vprasanje je koliko od njih bi bilo pripravljenih planirati resno zvezo


Ja saj to je eden izmed vecjih problemov, ker je kar nekaj takih ki bi si zelili biti ali pa vsaj poizkusiti taksno zvezo, ampak to zahteva kar precejsno tveganje, da se razkrijes in potem poti v nasi delezici nazaj ni. Tudi jaz bi se bil pripravljen kvecjemu razkriti v primeru, da bi nasel partnerja z katerim bi imel resne nacrte za naprej, prej pa ne... In to je problem, ker da do te tocke prides mores iti cez kar nekaj stvari za katere sem ze omenil da so potencialno nevarne da se razkrijes. Zdaj enim dol visi, vecini pa ne in nekaj tekega utegne imeti resne posledice na posemeznikovo zivljenje.

In ja, izrazi kot so shemale, ladyboy, itd. so precej žaljivi. Sploh prvi, ki namiguje, da smo le moški v oblekah.


Nisem vedel tega, se opravicujem! Sicer sem pa gledal na youtube nek channel kjer trans oseba odgovarja na vprasanja in si sama pravi shemale/ tranny. Sicer pa nevem no, razumem zeljo po spremembi izgleda ce se pocutis kot zenska, ampak da se pa potem slepo pretvarjas da si zenska, pa tudi ni najbolj zdravo. Ker to dejstvo si ze sama potrdila z odprtjem teme, ker je se vedno pomembno kaj RESNICNO si in ne samo kaj si zelis biti. In resnica je da z hormonsko terapijo nisi ne eno ne drugo, si pa vizualno res podobna zenski.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

PurpleMoo ::

Seveda si ne delam utvar, da sem popolnoma enaka genetski ženski. Nikoli nisem bila, in nikoli ne bom, sem le neki približek. To je nekaj, s čimer sem se sprijaznila, in je pač žalostna resnica. Tudi, ko si bom lahko privoščila operacijo spremembe spola bom nezmožna zanositi, ker ni ne maternice, ne ničesar drugega, potrebno za zanositev. Vendar je to klinično dokazano edini način zdravljenja, ki takim osebam, kot sem jaz, pomaga. Poskusili so že razne terapije, šok terapije, lobotomije, itd. Nič ni delovalo.

Kar se pa tiče samooklicevanja trans, shemale, itd., je pa to tako, kot pri afro-američanih. Če temnopolti osebi rečeš 'nigger' kot belec, je to rasistično. Če si tudi sam temnopolt, ni to nič takega. Tako pač je.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: PurpleMoo ()

Pithlit ::

win95<3 je izjavil:

Sicer sem pa gledal na youtube nek channel kjer trans oseba odgovarja na vprasanja in si sama pravi shemale/ tranny.

Ja sej črnci tud vpijejo 'nigga' eden na drugega... pa pejd ti to počet nekam v Harlem, recimo.

win95<3 je izjavil:

razumem zeljo po spremembi izgleda ce se pocutis kot zenska, ampak da se pa potem slepo pretvarjas da si zenska, pa tudi ni najbolj zdravo.

Vem da bo to težko poštekat. Pravzaprav za večino absolutno nemogoče. Ampak. Trans ženske so ženske od rojstva naprej. Problem so napačni atributi.
Life is as complicated as we make it...

bajsibajsi ::

To da je tranny, shemale.. itd kar avtomatsko zanicevalno je bs. Zanicevalno postane takrat, ko "vi" sami zacnete komplicirati in izrazom dajati prevelik pomen ter o njih na dolgo in siroko, a vendarle brez nekega pravega pomena in vzroka, razgrabljati.
««
«
1 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Na FDV odstranili pisoarje (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
64071690 (62679) vostok_1

Sprememba spola in upokojitev kot? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8310694 (8827) ahac

Več podobnih tem