Forum » Strojna oprema » 3Com OfficeConnect Cable/DSL Gateway
3Com OfficeConnect Cable/DSL Gateway
cif ::
Hja, huda zadeva. Ker mi je zmankal idej kao zadevo postimat se obracam na vas guruje
Takole gre zadeva.
V bajti mamo tri racunalnike in sicer dvalaufata na Win98 eden pa na WinXP. Ko so mojstri prsli nastimat ADSL in v naslovu omenjeni Gateway so postimal samo racunalnika z Win98 (vse dela normalno).
Racunalnik z WinXp se pa nikakor noce povezat
Poskusal sem ze vse mogoce (samodejne dodelitve IP, DNS preko dolocenega prehoda, , z vgrajenimi carovnki, z branjem gore brezveznega texta na Microsotovi pomoci....) enostavno ne gre.
Niti lokalno druga dva calca ne vidita tega z XP-ji
Prosim povejte kaj mi je storiti.
Takole gre zadeva.
V bajti mamo tri racunalnike in sicer dvalaufata na Win98 eden pa na WinXP. Ko so mojstri prsli nastimat ADSL in v naslovu omenjeni Gateway so postimal samo racunalnika z Win98 (vse dela normalno).
Racunalnik z WinXp se pa nikakor noce povezat
Poskusal sem ze vse mogoce (samodejne dodelitve IP, DNS preko dolocenega prehoda, , z vgrajenimi carovnki, z branjem gore brezveznega texta na Microsotovi pomoci....) enostavno ne gre.
Niti lokalno druga dva calca ne vidita tega z XP-ji
Prosim povejte kaj mi je storiti.
sash ::
Nadzorna plošča -> omrežne povezave -> Natavi domače omrežje ali omrežje za manjša podjetja -> v načinu povezave izberi da se povezuješ šreko drugega računalnika (sredinska možnost) -> ime in opis po želji -> delovna skupina naj bo ista kot pri pstalih (čeprav ni nujno) in to je to, vsaj pr meni
ps.
pa Firewall če ga imaš moraš pravilno skonfigurirat
ps.
pa Firewall če ga imaš moraš pravilno skonfigurirat
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ročna nastavitev varnosti v registru za wivXP HEOddelek: Pomoč in nasveti | 1350 (1232) | Rokomah |
» | Deinštalacija in ponovna inštalacija SP2 v winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1159 (1054) | zee |
» | WinXP v omrežju z win98Oddelek: Omrežja in internet | 1467 (1305) | Rokomah |
» | Windows 98 -stabilen ali ne ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1519 (1210) | delfinus |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2385 (1784) | DMouse |