» »

Operacijski sistem se pri nalaganju obesi

Operacijski sistem se pri nalaganju obesi

killa bee ::

Ko prižgem računalnik se mi računalnik obesi. Natančeje, prižge se okno na kateremu piše WinXp. Na tem zaslonu se premikajo tiste tri črtice po delu zaslona -> operacijski sistem se lovda. To lovdanje se nikoli ne konča ampak te tri črtice se ves čas premikajo po zaslonu.

Zanima me če kdo ve katera komponenta mi je crknila? Prej je računalnik normalno deloval.

amigo_no1 ::

Bootaj v safe mode in glej v kateri vrstici se sistem "obesi".

dzinks63 ::

Po vsej verjetnosti odpoveduje trdi disk, preglej za bad sektorji in jih popravi, če jih je veliko razmišljaj o nakupu novega diska.

killa bee ::

ko ga zdj hočem prižgati se niti ne prižge več. Zaslon ostane v stanju mirovanja, še tistega na začetku ni več ko šteje spomin(al neki tazga).
Ima mogoče kako idejo kaj bi lahko bilo oz. a je šla matična al samo zamenjam trdi disk. Comp je star cca 7 let že.

Daj v optično enoto en live linux CD, DVD in bootaj, če se zadeva postavi in vse dela kot treba, je šel trdi disk.

jype ::

Če pravi da mu niti biosa ne pokaže.

Sem spregledal, da ne pokaže nič, potem je najbolj sumljiva matična plošča ali grafična kartica, preventivno pa preveri kar vse komponente pri tako starem kompu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Acer TravelMate 5320 - problem pri nalaganju windowsov

Oddelek: Operacijski sistemi
13993 (949) neznanovski
»

Nadgradnja RAM-a

Oddelek: Strojna oprema
413860 (3087) Hanzo
»

Računalnik se zažene, vendar ne pride v Windowse..

Oddelek: Pomoč in nasveti
203352 (3159) bibykaaa
»

računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!

321443 (1182) Meizu
»

Problem laptop, artefekti, noče v visto...

51033 (947) sbandur84

Več podobnih tem