» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
76 / 76
»
»»

FireSnake ::

Ni ravno pritožba (četudi se ne strinjam odločitve spoštujem).
Vseeno: tole se bo zgodilo (virov sem bil jaz sam, čas bo pa pokazal svoje).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Heio ::

Zaradi katerega izmed dveh kulturnih prispevkov mi je onemogočeno pisanje v temi o vladi?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Samael ::

S katerimi vse računi pa?
Samael != Samuel

windigo ::

Verjetno sicer nima smisla, ampak spet imamo politično motivirano brisanje na temo Ukrajine:

https://slo-tech.com/forum/t767997/p867...
Pithlit gre nesti na gnoj.

CookieCutter ::

windigo je izjavil:

Verjetno sicer nima smisla, ampak spet imamo politično motivirano brisanje na temo Ukrajine:

https://slo-tech.com/forum/t767997/p867...

Ni politično motivirano, ampak 'naslov-teme-je-vojna-v-ukrajini' motivirano. Za prepucavanje o pomenu besed si odprite temo s primernim naslovom.

Jazon ::

Zdravo,
Pritožba na rant vašega moderatorja v temi: Star Trek - Starfleet Academy in njegovo neupravičen "insta-ban" iz teme.

1.) Alex Kurtzman je izjavil tisto, kar sem napisal. Torej ne gre za laž.
2.) Niti ne gre za širjenje laži iz white supremacy forumov. To si je moderator gladko izmislil da počnem. Citat sem pobral iz YouTube. Lahko bi posredoval link, ampak namen je komentiranje serije, za kritičen pogled na to kaj žene Kurzmana pa bo citat dovolj. In ja, med objavo sem na Copilotu preveril ali je izjava resnična in kakšni so bili odzivi. Odzivi so mešani, večinoma pa negativni, ker je družba zaradi takih in drugačnih napihnjenih dogodkov polarizirana. Več v točki 3.
3.) Izgovor moderatorja, da je del potegnjen izven konteksta je šibko utemeljen. Namreč, Alex Kurtzman je to izjavil kot (umetniški) vodja Star Treka od 2018 dalje in sicer v okviru Star Trek Day kampanje, ki je promovirala razna gibanja, med drugim tudi BLM, ki sem ga omenil. Ni rekel, da cela Star Trek franšiza obstaja za promocijo političnih organizacij, je pa izjava znotraj konteksta, da je Star Trek zavestno organizira event, ki promovira agende politične organizacije:
- The event's goal wasn't just to hype Star Trek.
- The event was also meant to highlight the partner organizations.
- Star Trek's large audience gives the event a "platform" to amplify those groups.
(Zgoraj je pojasnilo Copilota / What he was actually referring to)
Skratka, v zvezi s Kurzmanom sem napisal to kar je Kurzman dejansko izjavil in podprl. Ker je BLM politična organizacija so omembe dajanja platform s strani umetniških ustvarjalcev pomembne in jih je potrebno omeniti. Sploh ker so znotraj konteksta serije, kar ugotavljajo nekateri kritiki serije (beli in črni pa tudi rumeni) in kar se brez žaljivih prispodob spisal tudi sam.

Skratka moderiranje je katastrofalno. Naj se gre moderator sprehodit po travi, poje naj kakšen konjski burger, da bo malo bolj v fokusu, ker tile njegovi opredeljeni izpadi že presedajo.

karafeka ::

Rad bi se pritožil čez Bigwhale-a, ker se obnaša huje kot Trump in ICE. Briše prispevke od uporabnikov v Star Trek - Starfleet Academy kot po tekočem traku. Recimo nazadje ko je nekdo napisal, da je potrebno doreči če je Academy sploh še star trek, ga je kar zbrisal. Katera pravila je sploh tak post kršil?

kuglvinkl ::

Ker se materialna podlaga z novimi pravili malenkost spreminja, se stara tema zapre, odpre pa se nova. Nova tema se prične uporabljati s trenutkom pričetka uporabe novih pravil.

Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek in ne kopirajte celotnega besedila..

28. člen Pravil
(pritožba)

1. Zoper sankcije iz 24. člena ima uporabnik pravico do pritožbe.
2. Vse pritožbe so javne. Podane morajo biti v 7 dneh od ukrepa, izjemoma v enem mesecu.
3. Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih, elektronski pošti ali odprte v obliki tem v drugih oddelkih se ne upošteva.
4. Na pritožbo odgovarja tisti, ki je posredoval, ali upravljavec strani.
5. V pritožbenem postopku je intervencija prepovedana.
6. Odgovor na pritožbo je dokončen.
««
76 / 76
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pravila

Oddelek: Slo-Tech
92836 (2402) BigWhale

Več podobnih tem