» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
11 / 74
»»

gendale ::

Katero pravilo malih oglasov krši ta oglas?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

bluefish ::

ST oglasi niso podaljšek Bolhe, eBaya,... Pričakujeta se kontakt ter cena. Priporočam branje: [Beri] Pravila za oddajo malih oglasov

tt2advanced ::

bluefish je izjavil:

ST oglasi niso podaljšek Bolhe, eBaya,... Pričakujeta se kontakt ter cena. Priporočam branje: [Beri] Pravila za oddajo malih oglasov

aha, ja hvala za obrazložitev brisanja oglasa.. pa bi prej povedu :D.. čemu kontakt, sej je opcija ZS?

Ziga Dolhar ::

tt2advanced je izjavil:

bluefish je izjavil:

aha, ja hvala za obrazložitev brisanja oglasa.. pa bi prej povedu :D.. čemu kontakt, sej je opcija ZS?

Kontakt je potrebno navesti - navedeš seveda lahko tudi ZS.
https://dolhar.si/

gendale ::

bluefish je izjavil:

Dal sem vse skupaj na ebay in uporabnikom slo-techa ponudil nižjo poštnino, ker je pošiljanje znotraj slo cenejše.

Ne morem pa oglasa odpret na več straneh, ker se potem pojavi problem, če dva kupita isto reč. Kontakt je bodisi sporočilo na stju bodisi na ebayu.

Pa še eno vprašanje, če bi dal na ebayu fiksno ceno (buy now), bi to bilo sprejemljivo?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Grumf ::

No samo toliko, koliko je vreden pravilnik na slotechu, ki ga še moderatorji (in za nameček, PRAVNIK) blatantno kršijo (27. člen):

Namesto obrazložitve brisanja (ki ni imelo navedenega razloga) je bila pobrisana pritožba s strani Žigija Dolharja, ki se baje razume v pravo (drži se ga pa ne)...
Pritožba je bila pobrisana brez obrazložitve razloga za brisanje.
Pritožba: https://slo-tech.com/forum/t567194/p401...

Tole je bilo izbrisano s strani samozvanega "odprtokodnega hackerja" in manipulatorja socialnih omrežij, zanima me zakaj in kateri člen pravil krši. Še enkrat naprošam, da se odstrani moderatorje, ki ne opravljajo oz. slabo opravljajo svoje delo (in izvajajo cenzuro in manipulacijo javnega mnenja v javnem mediju, lahko si malo zakonodajo pogledate na to temo) in se da članom foruma možnost, da moderatorja sami izločijo, saj očitno administracija nima kontrole nad ne-delom lastnih moderatorjev (Državna Uprava (tm))

// S pritožbami tolikšnega dometa se nam res ni potrebno ukvarjati. #državnaUprava #tm

Dragi Žigi, naj ti razložim kar ti očitno profesorji niso, z pritožbo se vam je, v kolkor ne kršite lastnega pravilnika, potrebno ukvarjati. Razen tega bi bilo zelo zaželjeno, da samozvanemu "odprtokodnemu hackerju" in manipulatorja socialnih omrežij ter sebi dodeliš sankcije zaradi kršitev forumskih pravil, "persona non grata" bi bilo prav lepo zgledalo... tako, pomensko, se mi nekako dozdeva, da sta oba sploh pa tvoj kolega kar dodobra nezaželjena s strani uporabnikov slotecha.

Pritožba je bila pobrisana brez obrazložitve razloga za brisanje.

Nadaljna pritožba zaradi brisanja pritožbe je dobila epilog:
Brez heca pa: kolkr vidim, smo te pa mi izločli.

Še vedno ni bila nobena od "akcij" moderatorjev razložena (27. člen) in kuglvinkl, pazi da ti ganda-open-source-hacker-lfar ne upali "persona rudis", opažanje stanja, ki si si ga privoščil je sicer prepovedano, če še ne veš.
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grumf ()

Pa naj bo javno: na žaljive pritožbe na osebnem nivoju ne mislimo odgovarjat.

Vaša prvotna pritožba ima 76 besed, od tega se jih 8 nanaša na ukrep, preostali del pa polemizira z moderatorjem na osebnem nivoju, ga označuje "v narekovajih" in izraža željo po ljudski všečnosti moderatorjev s pavšalnimi napotki "poglejte si mal zakonodajo".

Za vsaj polovično intelektualno angažiranje moderatorjev pri odgovarjanju na pritožbe zahtevamo vsaj minimalno kulturo diskusije in sklepčne argumentacije.

p.s.: Opozorilo zaradi ponovne kršitve pravil (§2/2). Pritožbe niso izjema.

Zgodovina sprememb…

Ziga Dolhar je izjavil:

Pa naj bo javno: na žaljive pritožbe na osebnem nivoju ne mislimo odgovarjat.

V kateri točki pravila to piše? Jaz poznam samo 27. člen, si si izmislil svoje pravilo? Tudi nikjer ne piše, da se pritožbe ne sme utemeljiti in pokazati zgodovinsko ozadje zanjo.

Na obrekovanje "da pišem žaljive pritožbe" se bom še pritožil ampak "first things first", da ne bo zašlo offtopic, ker potem bi morali sami sebe brisat, kar je pa zoprno, a ne?

(besede znaš šteti, bravo)
to do so.

Zgodovina sprememb…

gendale je izjavil:

Pa še eno vprašanje, če bi dal na ebayu fiksno ceno (buy now), bi to bilo sprejemljivo?
Ne. Na ST objaviš vse zahtevane podatke.

Robi :P ::

PA DOBRO no kaj je zdaj to iPhone 4s med polnenjem zagorel 3 prispevki tu not zbrisani... ni bilo žalitev niti offtopic ZAKAJ ste izbrisali... admini ste ratal čudni tu gor pol se bote pa čudl ko bote sami ostal na forumu matr kr use brišete brez razloga mejte pol svoj forum pa bote sami gori geniji mi bomo pač na overclock.net šli oz. si bomo ofnal drug forum no ka mislite da ste edini forum v sloveniji???! brišete use brez razloga vaši odgovori pa so lahk offtopic pa bodo ostal gor... mal še fali pa quitnem ta forum

In spet samovolja moderatorjev brez podlage v pravilih:
https://slo-tech.com/forum/t567144/p402...
Obrazložitev prosim.
to do so.

Mavrik ::

Offtopic si. Če boš se malo potrudil in prebral masten napis na vrhu strani, boš hitro pogruntal da morda blodnje o strojnikih in superiornosti poklicev pač ne spadajo v tisto temo.
The truth is rarely pure and never simple.

Mavrik je izjavil:

Offtopic si. Če boš se malo potrudil in prebral masten napis na vrhu strani, boš hitro pogruntal da morda blodnje o strojnikih in superiornosti poklicev pač ne spadajo v tisto temo.

Aha, torej boš zbrisal tudi vse pred tem?? Čakam...
to do so.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

neupravičeno brisanje https://slo-tech.com/forum/t567452/p402...
bom še enkrat napisal ker imam pravico do svojega mnenja o zadevi
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

pritožujem se na odnos adminom/modov:
To je obrazložitev za ukrpe, ko boš spet mami klical na pomoč.
kuglvinkl

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

zanimivo kak si nekateri tukaj dopuščajo takšen nivo

kuglvinkl ::

za umret zanimiv.
Your focus determines your reallity

mihec87 ::

Nekako sem vedno bil na strani moderatorjev samo vse skupaj že meji na..... Pa ker gandalfar meni da je zgleda offtopic opozarjanje na pozivanje k nevarnemu početju..

Bravo moderator vse povale doseglo se je dno..jype ki trolla in uniči vse teme ki niso klanjanje kolesarskemu trolanju po cestah se tolerira...ostalo pa briše ter podpira njegovo pozivanje k nespoštovanju cestno prometnih predpisov niti osnov(z roko nakazat smer vožnje)res pametno ter vzorno..

Odprto pismo neznanim kolesarjem in kolesarki

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

Hayabusa ::

neupravičeno birsanje
https://slo-tech.com/forum/t568086/p402...
slotech nikoli ne razočara

brez doprinosa k debati. Ma kaj ST, ti Tošev, ti ne razočaraš z debilnimi komentarji.

Idi zaj k mamici.

haha jaz nikamor ne gre.
ti pa lahko greš kam češ.

Zgodovina sprememb…

Kaj si ti ja nor tošev...

Vajenc ::

Jype bi si dejansko zaslužil PR, za razliko mtosevu, W1u, Mipetu ali meni. Verjamem, da sem spregledal še cel kup drugih nedolžnih.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jest10 ::

Brisanje ker?
klik
Ker če je razlog, da nima veze z naslovom, naj se lepo pobriše celotna zadnja stran. Ker tole selektivno brisanje je en drek vredno.

Citiranje brisanega prispevka drugega uporabnika.

Rok Woot ::

Zakaj ste mi zaklenil temo? Še v loži se ne smemo pogovarjat o tem? Mogoče se zdi tak pristop enim smešen, vendar dostikrat deluje, sem mislil da bomo mal izmenjeval izkušnje, ampak se ne nadejam za odklep, saj da admin prizna napako, se pač tukaj ne dogaja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok Woot ()

Evo še link do teme:

sms ženski po 2 tednih

Pa še to, kaj a tukaj admini lahko kr žalijo folk, npr ta "idi zaj k mamici" od kulvinkl-a. Men se zdi to porazno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok Woot ()

Kuglvinkl, zakaj si zbrisal pritožbo zoper uporabnika matijadmin?
Woody Allen

Pritožbe zoper uporabnike sodijo v drugo temo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

ni razloga za izbris
https://slo-tech.com/forum/t504439/p403...
ps pričakujem en link na temo kje se lahko klati dolgčas al se lahko sprašuje kaj se lahko počne proti dolgčasu. drugače bom si sam našo kakšno obstoječo temo na slotechu in tam not pisal

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

bluefish je izjavil:

V tisti drugi temi, pa ne morem oddati odgovora. No ja, škoda je že narejena, obveščeni ste pa tudi bili.
Woody Allen

še vedno čakam na razlog zakaj mi fish briše sporočila.

Nekonstruktivni prispevki, ki ne prinesejo ničesar k obstoječi debati. Hkrati tudi obujanje starih tem.

Tole smatraj kot opozorilo pred nadaljnjim višanjem naziva.

Zgodovina sprememb…

https://slo-tech.com/forum/t568802/zace... če lepo vprašam se lepo odgovori ne pa briše teme da bi hitr skril pred folkom?

izbrisal: bluefish (danes ob 20:44:18)
ustvarilo: Robi :P (danes ob 20:43:51)

no ribica zbrisal si mi v 1min. kako dolgo bom pa na odgovor čakal?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Robi :P ()

Že nekajkrat povedano, da Nakladalnice ne bo.

bluefish je izjavil:

Že nekajkrat povedano, da Nakladalnice ne bo.

no samo to sem hotel slišat če lepo vprašam ...

_IKE_ ::

No kateri od Modov je bil tako "prijazen" da je zaklenil temo : " IGNORE" opcija na ST forumu ?

In seveda ZAKAJ ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

arnecan1 ::

Prosil bi Bluefisha, zakaj je izbrisal tri moje poste v temi Islam v Evropi. Predvsem tistega o kamenjanju. Ali sem kršil avtorske pravice? Žalili koga? Spodbujal k nasilju? Ker cel čas sem obdržal dostojanstvo in trezno glavo pri odgovrih. Medtem pa so nekatera sporočila, kjer sem označen za nacija, geja (v žaljivem smislu seveda), shizofrenika in bedaka ostali neizbrisani. Tudi takšni posti so ostali v temi, kjer se mi je napovedovalo izginotje. Pa ne evolucijsko. Prosim za objasnitev po moje dvoličnega ravnanja - ker je nekdo prekoračil mejo, bo imel par izbrisanih postov, da pa bodo vsi zadovoljni, bom izbrisali še nekaj postov zraven, dajmo še izbrisati 3 poste ARNECANU1. Pa kar zadnje 3, ostalih sploh ne bom o čitali. Jeaaaaaa.

To niti ni cenzura. To je navadna birokracija, samo da se nekaj naredi, pa ni važno kaj.

@arnecan1: daj linke do konkretnih prispevkov, ker je bilo v temi zbrisanih za 4 strani postov.

Zgodovina sprememb…

Bo meni kdo odgovoril? Ali moram napisati pritožbo na pritožbo?

Gandalfar ::

Rok Woot je izjavil:

Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek.

_IKE_ je izjavil:

No kateri od Modov je bil tako "prijazen" da je zaklenil temo : " IGNORE" opcija na ST forumu ?

In seveda ZAKAJ ?

Še vedno čakam na odgovor.....

Gandalfar je izjavil:

Rok Woot je izjavil:

Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek.

Saj sem jo.

_IKE_ je izjavil:

_IKE_ je izjavil:

In seveda ZAKAJ ?

Še vedno čakam na odgovor.....

Zaradi podvajanja teme, ki ti je že bila zaklenjena, pa si jo šel vseeno ponovno odpirati.

arnecan1 ::

bluefish je izjavil:

@arnecan1: daj linke do konkretnih prispevkov, ker je bilo v temi zbrisanih za 4 strani postov.

Saj ni važno več. Jeza me je minila, linke pa ne vem kako poslati. Mi tudi ni za raziskovati.:)

Ziga Dolhar je izjavil:

Zaradi podvajanja teme, ki ti je že bila zaklenjena, pa si jo šel vseeno ponovno odpirati.

prvo temo je omegablue zaklenil z pojasnilom :

Ignore določenih uporabnikov s strani slo-techa ne bo nikoli implementiran, efekt bi bil skoraj identičen enostavnemu banu s foruma.

Če bi bila ignore/hide opcija na voljo in bi jo jaz uporabil za nekega drugega uporabnika je s tem izbrani uporabnik svetlobna leta daleč od kakršnega koli BANA, saj lahko brez kakršnih koli ovir ( razen kršitev pravilnika ) piše svoja mnenja naprej.

Nekako je razlika ali ne?

Nasprotovanje opciji hide /ignore za uporabnike pa kaže samo na eno stvar : strah moderatorjev da bi velik del uporabnikov na tak način "blokiral" točno določnega posameznika.
To pa že "malo" diši po protekciji ....

Glede tvojega dela Žiga pa :

1. 8 ur si porabil za odgovor, čeprav sem se takoj ob zaklepu pritožil sem noter. Ok vem da niste vseskozi prisotni, a vseeno...

2. Temo si najprej pustil odprto, še celo sodeloval v njej, nato pa se moji opazki vezani na naslov teme glede dogajanja v drugi temi DAN kasneje spomnil da bi jo zaklenil ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Drugo temo sem zaklenil jaz, ker se je vmes prikradel hrošč in je bilo še vedno možno objavljanje prispevkov kljub izbrisu.

Kakorkoli, odgovor na tvoj predlog s strani osebja si dobil, nadaljnja debata je nekako odveč.

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

bluefish je izjavil:

Potem mi odklenite odgovarjanje v omenjeno temo. Če tega ne boste naredili, se bom še naprej pritoževal čez osebke v TEJ temi. In če mi boste še tu zaklenili, bom pač odprl novo temo. Tako da imate na izbiro dvoje: da nam omogočite pritožbe ali pa nas povsem onemogočite.

The ball is in your court.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Prepoved sodelovanja v temi ti je bila dana z razlogom.

No, ker je minilo že leto dni, ti odklepam, vendar se v prihodnje vzdrži pogojevanja na zgornji način.

Zgodovina sprememb…

««
11 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3673533923 (1682) MrStein

Pravila

Oddelek: Slo-Tech
92420 (1986) BigWhale

Več podobnih tem