» »

Pritožbe

Pritožbe

Temo vidijo: vsi
««
10 / 74
»»

medenko ::

dosti ostalih ljudi daje nekonstruktivne offtopice, pa se jim ne briše.

RejZoR ::

Gandalfar je izjavil:

Ja, spet nekostruktiven offtopic.

Ne me zafrkavat, ker Slo-Tech je pa meka izključno on-topic komentarjev in popolnoma ničesar drugega. Bog ne daj da debata zavije v kakšno drugo smer, po tistem, ko je originalni uporabnik že 3 dni nazaj dobil točno tisti odgovor, ki ga je iskal... so vaši moderatorji sploh kdaj ugledali kakšen forum izven Kokoške? Očitno ne, ker se vedejo kot da živimo v Severni Koreji in da je vsak moderatorček posamezno glavni diktator. Bit moderator ni samo to da vihtiš naokoli svojo moč in se obnašaš kot največji arogantnež ampak da imaš nek odnos. Ki ga večina moderatorjev na ST nažalost nima sploh.

medenko je izjavil:

dosti ostalih ljudi daje nekonstruktivne offtopice, pa se jim ne briše.

Kar je še bolj zanimivo, da Slo-Tech moderatorji očitno še niso slišali za premikanje komentarjev v povsem novo temo (dejte jih mal naučit uporabljat moderatorska orodja če jih že sprejemate med moderatorje a?). Kje pa, nek genij od moderatorja je šel hladno pobrisat ene 10 zelo dolgih postov katere sem skupno pisal kar precej minut. Ampak boli njega to, on je car ker lahko briše in je lepo vse zbrisal. Pa ne mi nabijat, da je bilo brisano ker je bilo offtopic, ker je 3/4 foruma offtopic, pa se ni nič brisalo. Pol pa enmu klikne v glavi pa meni nič, drugim še manj kar pobriše. Wtf no. Briše se en al pa dva off topic posta v katerem je 5 besed. Ne pa pol strani 10 vrstičnih postov, džizus. Take se loči in premakne v povsem novo samostojno temo kjer gre lahko debata samostojno naprej kljub temu, da je v prejšni zavila mal offtopic. Sam očitno za to itaq tud še niso slišal...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mavrik ::

Bog ne daj da debata zavije v kakšno drugo smer, po tistem, ko je originalni uporabnik že 3 dni nazaj dobil točno tisti odgovor, ki ga je iskal...

Debata v temi kjer zgoraj piše "klobase" pač zaradi organizacije pač ne bo tekla o "drevesih". Pa cela fora obsoja Slo-Techa je, da ni tak kot drugi forumi - drugače bi bil brezveze a ne? Dajte si to že zapomnit prosim.

Take se loči in premakne v povsem novo samostojno temo kjer gre lahko debata samostojno naprej kljub temu, da je v prejšni zavila mal offtopic.

In to se tudi dela, razen če je debata tako degenerirana da ni smisla v nje ohranjanju. Je pa res da forum trenutno ne podpira premikanja sporočil v že obstoječe teme in tam preprosto druge izbire kot izbris sporočil ni :\
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

RejZoR ::

Mavrik je izjavil:

Bog ne daj da debata zavije v kakšno drugo smer, po tistem, ko je originalni uporabnik že 3 dni nazaj dobil točno tisti odgovor, ki ga je iskal...

Debata v temi kjer zgoraj piše "klobase" pač zaradi organizacije pač ne bo tekla o "drevesih". Pa cela fora obsoja Slo-Techa je, da ni tak kot drugi forumi - drugače bi bil brezveze a ne? Dajte si to že zapomnit prosim.

Debata je tekla o menjavi artikla in približno o tem je tud tekla naprej (odnos prodajalcev do kupcev v povezavi s tem). Ni bilo nobenih klobas in dreves oz primerjav jabolk in pomaranč.

Da ni tak kot drugi forumi? Sorry Mavrik, a ste mal zrastli na ST? Zdej pa lepo dvakrat globoko vdihni in pomisli kaj pa je ST tolk grozno posebnega razen tega, da je pač eden večjih slovenskih forumov? Še enih bebavih avatarjev nočete podpirat ker imate neko bedno teorijo o enakosti in se vsi tresete, da ne bo kdo slučajno si dal za avatar svastiko, ker se je pač pijan usedel za računalnik. Le kako, da drugi forumi nimajo nekih groznih težav s tem, pa imajo like 500x več uporabnikov iz celega sveta in podpirajo avatarje... Give me a break will ya, pa to sploh ni edina stvar pri kateri ste tko posebni in "inovativni". Da ne omenjam tega, da je kao največji tehnološki forum pri nas, ko pa vprašaš karkoli tehničnega pa nikoli ne dobiš odgovora (govorim za moja vprašanja, tiste parkrat ko sem sploh kaj povprašal). In pol avtomatično namesto da bi povprašal tle grem raje na kakšen tuj forum al pa se sam mučim in brskam po par ur skupaj, da rešim zadevo kot pa da čakam na odgovor za katerega skoraj gotovo vem da ga nikoli ne bo. Pa nisem edini, ki sem opazil ta trend, sem že videl druge uporabnike, ki so potarnali čez to. Zato nehajte že živet v iluziji, da je ST nek poseben biser, ker enostavno ni. Če sem vas s tem užalil, tough luck then, samo realno stanje ti povem, ker ga sami očitno ne vidite ali pa ga nočete.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

St235 ::

Nadvse zanimivo, da lahko moderatorji svoje privilegije izkoristijo, da imajo zadnjo besedo v debati:

https://slo-tech.com/forum/t461550/99

Mavrik ::

St235 je izjavil:

Nadvse zanimivo, da lahko moderatorji svoje privilegije izkoristijo, da imajo zadnjo besedo v debati:

https://slo-tech.com/forum/t461550/99

Tale forumski žužek nima povezave z moderatorskim statusom. :)
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

Unknown_001 ::

Gandalfar, zakaj offtopic?

OP enostavno hoče nasvet, in ne vem zakaj je blo potrebno brisat Nedovoljeno kopiranje internet strani

mislim: Adijo pamet

Gandalfar ::

Ja, zelo konkreten nasvet iz področja avtorske zakonodaje. Le tega ti nisi podal.

Gandalfar je izjavil:

Ja, zelo konkreten nasvet iz področja avtorske zakonodaje. Le tega ti nisi podal.

Jooooo, pa ka ste vi neki omejenci usi povrst. Gre za nekoga, ki se izdaja za nekega kvazi detektiva, on išče možnost, kako bi prijavil copypaste strani in mislim da sem podal vmesno mnenje, ki bi OP-u lahko dodatno pomagalo, če bi sprožil postopek.

Dost dober argument?

Ne boš spustu skozi Gandalfar, a ne?
(retorično vprašanje)

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

Pritožujem se nad izbrisom ter nepotrebnim moraliziranjem Gandalfarja pri mojem naslednjem komentarju v temi vlada 2013:
"jajc pa nimajo" zato ker ne verjamemo vase oz. vedo da so nesposobni.

//daj se kaj vec od sebe kot samo pljuvanje

Prvič, "jajc pa nimajo" je v navednicah ker je to napisal nek komentator pred menoj (domnevam, da je ta del sedaj popravljen oz. izbrisan), a drugič to ne spremeni dejstva, da se je v temu tudi na splošno začelo govoriti o (ne-)sposobnosti sodnikov in moje mnenje je pač, da so nesposobni; poleg tega, da smo že v več temah komentatorji podali povezave*, da so dejanski manj učinkoviti kot sodniku v drugih EU državah; sem sam tudi zmagal zoper Slovenijo na ESČP zaradi nesposobnosti sodnikov (množina ker jih je bilo več in pa kjer je bilo povsem jasno, da krivda ni bila na zakonodaji ipd. ampak izključno na sodnikih), tako da menim, da imam pravico reči, da so naši (s tem mislim slovenski) sodniki pač nesposobni (ter kot takšni predstavljajo ogromen problem za našo pravno državo in delajo predvsem v škodo državljanov).

In iz vsega tega je vsaj zame povsem razumljivo, zakaj primeri pri nas potekajo tako klavrno kot se pač odvijajo; sodniki so nesposobni, se tega tudi zavedajo in so se s tem celo sprijaznili, posledica pa je, da se zaradi tega tudi ne morejo postaviti zase oz. kot je dejal drug komentator, da "nimajo jajc".

Moj komentar je bil tako zelo kratek in je brez dolgovezenja povedal bistvo (obenem pa tudi ni potrebe po ponavljanju že napisanega na tem forumu).

Zato ne razumem, kaj je moderatorja tako hudo zmotilo pri tem, da je moral takoj vse izbrisati ter podati še neke neprimerne subjektivne komentarje poleg? Mar je kritika našega sodnega sistema sedaj že prepovedna, ali kako?!? Pozna moderator sploh naš sodni sistem in kako potekajo zadeve tam v praksi (ker jaz recimo poznam):|

Hvala za vaš čas in razumevanje!

* Finance - Zalar: Slovenija si težko privošči sedanje število sodnikov, RTVS: SODNIKI SE UKVARJAJO SAMI S SABO, 24ur: Sodniki se ukvarjajo sami s sabo itd.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

To je to. Argumentiran prispevek z viri. K temu stremimo.

Gregor P ::

Gandalfar je izjavil:

To je to. Argumentiran prispevek z viri. K temu stremimo.
To ni to; to ni ustrezen odgovor oz. opravičilo za vaše ravnanje.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Hayabusa ::

Zakaj brisanje ?
https://slo-tech.com/forum/t565096/p399...

https://slo-tech.com/forum/t565010/p399...
Zakaj potem brisanje celotnega posta, če je zadnji del off ? Sem že videl kracarije brez repa in glave, ki so ostale, še mod jih je spravil v neko berljivo obliko...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

enadvatri ::

To ni pritožba, pripomba pa - stric Gandi me trola: https://slo-tech.com/forum/t558512/p399... 8-)

mtosev ::

spet brisanje brez razloga
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

mtosev je izjavil:

spet brisanje brez razloga

Razlog: nedoraslost debati.

Hayabusa je izjavil:

Zakaj brisanje ?
https://slo-tech.com/forum/t565096/p399...

https://slo-tech.com/forum/t565010/p399...
Zakaj potem brisanje celotnega posta, če je zadnji del off ? Sem že videl kracarije brez repa in glave, ki so ostale, še mod jih je spravil v neko berljivo obliko...

Prvi prispevek - nekonstruktiven prispevek v temo.

Drugi prispevek: to bi spremenilo vsebino posta, kar ne pocnemo. Kar si lahko videl je, da je mod tehnicno popravil kaksen link na sliko ali kaj podobnega.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

sodelujem v temi in se mi brez razloga briše????
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

** Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek in ne kopirajte celotnega besedila.. **

black ice ::

https://slo-tech.com/forum/t561095/p399...

Gandalfar, kaj je narobe s tem prispevkom? Ni bilo mišljeno kot napad na Tosevskega in hkrati to, kar sem napisal tudi drži. Tip trola v vsaki temi o delu v tujini, a z delom (kaj šele v tujini) nima nobenih izkušenj. Obenem se strinjam s prvim delom tega posta: https://slo-tech.com/forum/t561095/p399...

Edit: Typo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: black ice ()

Djte temu uporabniku račun zbrisat, pa če je možnost mu lahk še IP adresso bannate, ker ma račun izključno zarad tega, da me zajebava.
https://slo-tech.com/profili/97535

Primer zajebavanja:
https://slo-tech.com/forum/t563366/p398...

To je edini post, ki ga je kdajkoli objavil, account pa zgleda uporablja za špijuniranje da mi pol teži ka njemu ni prav, pa zajebava s tem.

IP-bann naprošam zato, da mi ne bo mogo več sledit.

Lp!

Tero ::

Zakaj je izbrisana tale tema? Kateri člen se tukaj krši?
Vem da grem jaz Gandalfarju na živce samo to ni razlog za izbris :(
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tema ni dosegala minimalnega standarda za zacetek konstruktivne in argumentirane debate.

M-XXXX ::

Koga zajebavate? (se opravičujem za besedo).

Vsaka zadeva ima svojo vrednost in nikjer v pravilih ne piše, da mora biti vrednost oglasa taka kot se vam zdi pravilna oziroma primerna. Drugače bi pa zelo rad videl citat člena iz vašega pravilnika.

Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.

Zdaj pa mi povejte kako se moj oglas razlikuje glede oglas katerega koli drugega oglasa na tem forumu? Če brišete mojega, brišite še vse ostale!

Edit: typo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

2loud4u ::

Zakaj dragi bluefish, zakaj? https://slo-tech.com/forum/t565678/p400...

A ne vidiš, da janac zaje*ava? Daj mi povej, kje sem napisal, da ima 550W na 12V liniji? On si kar nekaj zmisli in to napiše.
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W

klinker ::

M-XXXX je izjavil:

Koga zajebavate? (se opravičujem za besedo).

Vsaka zadeva ima svojo vrednost in nikjer v pravilih ne piše, da mora biti vrednost oglasa taka kot se vam zdi pravilna oziroma primerna. Drugače bi pa zelo rad videl citat člena iz vašega pravilnika.

Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.

Zdaj pa mi povejte kako se moj oglas razlikuje glede oglas katerega koli drugega oglasa na tem forumu? Če brišete mojega, brišite še vse ostale!

Edit: typo

Kakega Jaffo pa ne skenslajo ko nabija cene rabljenih komponent ;((
Komentarje aktivirat tudi v oglasih, pa je...da se takim malo podkuri, ce ze moderatorji ne znajo realno ocenit oglasov >:D

OmegaBlue ::

@M-XXXX je bilo malo trigger happy izbrisano.

Sem ti povrnil oglas.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

M-XXXX ::

OmegaBlue je izjavil:

@M-XXXX je bilo malo trigger happy izbrisano.

Sem ti povrnil oglas.

OK, ni problema.

black ice ::

Gandalfar, še vedno nisem dobil odgovora.

Vseeno je bil osebni napad in prvotnemu avtorju ni nic pomagal. K temi zmores bolj konstruktivno prispevat in se hkrati drzati lastnega nasveta.

Grumf ::

https://slo-tech.com/forum/t565676/p400...

bedák -a m (á) ekspr. omejen, neumen človek: ne verjamem, saj nisem bedak / kot psovka molči, bedak ∙ ekspr. ne bom ti za bedaka ne pustim, da bi se norčeval iz mene; ne pustim, da bi me goljufal; ekspr. imeti koga za bedaka norčevati se iz koga ♪

neúmen -mna -o prid., neúmnejši (ú ū) 1. ki ni sposoben hitro dojemati, prodorno misliti: njegovi sodelavci niso neumni; ni neumen, /.../

Glede na to, da oseba ni bila sposobna doumeti napisanega, kaj šele prodorno misliti, tukaj ne gre za žaljitev ali "grobost" ampak za opis dejanskega stanja, ergo je bil naziv dodeljen neupravičeno. Četudi se z mojim opisom dejanskega stanja ne strinjate imam pravico do izražanja svojega osebnega subjektivnega mnenja. Prosim za njegovo odstranitev naziva.

Razen tega, bi prosil v izogib podobnim situacijam v prihodnje, da definirate izrazoslovlje, ki je dovoljeno za opis stanja.
Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the
experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination
to do so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grumf ()

Obkladanje s "stanji" kakor ti temu praviš ne predstavlja konstruktivne in argumentirane debate. Kot takšna je še posebaj toksična za temo in predstavlja kršitev prvega člena prve točke pravil. Pritožba zavrnjena.

Gandalfar je izjavil:

Obkladanje s "stanji" kakor ti temu praviš ne predstavlja konstruktivne in argumentirane debate. Kot takšna je še posebaj toksična za temo in predstavlja kršitev prvega člena prve točke pravil. Pritožba zavrnjena.

Ne gre se za obkladanje s stanji ampak opažanje stanja, enako kot je to npr da je linux,windows,osx,... dober/slab itd. Kolikor vem to ni stvar pravil ali pa boš izbrisal pol foruma??

(Sicer si bil daleč najbol toksičen za temo (in forum) TI in bi bilo fino, če se izbrišeš, morda pa si dodeliš naziv "persona non grata" ampak to je ze druga debata. Tudi za naziv mi je čisto vseeno, dokler je dan upravičeno ampak če "kravo" imenuješ "krava" je zgolj dejstvo. In po pravici vas imam moderatorjev rahlo dovolj, v kolikor niste sposobni moderiranja brez uničevanja debat se za dobro foruma izvolite posloviti (imam sicer teorijo, da je vaš edini namen, nižanje uporabe storaga na serverjih, saj je to dejansko edina naloga, ki jo opravljate)
to do so.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grumf ()

Brisanje by Gandalfar again, zakaj ?
https://slo-tech.com/forum/t558512/p400...

Nekonstruktiven nivo debate, ki ne koristi nadaljnemu argumentiranemu razvoju debate v temi.

Zgodovina sprememb…

c^2=E/m

bluefish ::

Aneda.

Ja čemu pa to? https://slo-tech.com/forum/t566351/p400...

Povem svoje mnenje, vinkl mi ga pa zbriše...
c^2=E/m

Buggy ::

prosim koga od normalnih moderatorjev za razlago, cemu mi je bilo od 26. apr 2013, 21:33:50 onemogoceno pisanje v temo Hofer ponudba. Nazadnje je bil s strani kuglvinklna zbrisan moj post, pa ne vem razloga ne za en, ne za drug ukrep...preko ZS pa gladko ignoriora sporocila z mojim vprasanjem... ze cel teden. Hvala!

2loud4u je izjavil:

Ja čemu pa to? https://slo-tech.com/forum/t566351/p400...

Povem svoje mnenje, vinkl mi ga pa zbriše...

Pa dajte še meni razlog za to povedat prosim. Vem, da sem PNG ampak res ne vidim razloga za brisanje mojega mnenja o burgerdžinici...
c^2=E/m

Kot si opazil, si PNG.

kmetek ::

Še enkrat čemu mi blufish briše oglas?

Samo nepismenim.

kmetek ::

no povej kaj je nepismenega tu?

bluefish: malo se obnašaj. nisi bog.

gandalfar: kaj je razlog brisanja?

hojnikb ::

Zakaj mi mod briše poste v tej temi ?
Dve konfiguraciji AMD ~500 €, katera bolj optimalna?

Če se briše offtopic, se naj zbriše v celoti
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

kuglvinkl ::

off topic. al kaj s'ti mislu?
Your focus determines your reallity

Moj komentar je bil na besedišče novice, ki ne dosega minimalnih standardov.

Za morebitne mimoidoče, na mojo pritožbo cenzuriranja zapisov s strani moderatovrjev, so cenzurirali tudi pritožbo. Tokrat svobodobo govora krati diplomirani pravnik, sramota za pravno fakulteto.

https://slo-tech.com/forum/t530830/p401...

Še enkrat naprošam, da se odstrani moderatorje, ki ne opravljajo oz. slabo opravljajo svoje delo (in izvajajo cenzuro in manipulacijo javnega mnenja v javnem mediju, lahko si malo zakonodajo pogledate na to temo) in se da članom foruma možnost, da moderatorja sami izločijo, saj očitno administracija nima kontrole nad ne-delom lastnih moderatorjev.
to do so.

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Zmenjeno, tko kot boš rekel.

Brez heca pa: kolkr vidim, smo te pa mi izločli.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

««
10 / 74
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3673533961 (1720) MrStein

Pravila

Oddelek: Slo-Tech
92420 (1986) BigWhale

Več podobnih tem