Forum » Pomoč in nasveti » Glasen računalnik
Glasen računalnik
marc11a ::
Živjo,
Nekaj bi vas vprašal. Sam nisem velik strokovnjak za računalnike, zato bi vas prosil za pomoč.Imam namizni računalnik HP Pavilion Slimline. Teden nazaj sem brskal po internetu, nakar mi je računalnik kar naenkrat šel v power saving mode kjer nobena tipka ni delovala. Nato sem ponovno zagnal računalnik, nakar je računalnik postal glasen. Nato sem računalnik odprl ter preveril kateri ventilator guči, in sem opazil da od napajalnika. Nato sem preveril če je kakšna žička ki bi motila vendar ni bila nobena. Zanimivo je samo to da ko je računalnik v stoječem položaju je glasen, ko pa je v ležečem položaju pa je tih.
Najlepša hvala za odgovor,
Lep pozdrav
Nekaj bi vas vprašal. Sam nisem velik strokovnjak za računalnike, zato bi vas prosil za pomoč.Imam namizni računalnik HP Pavilion Slimline. Teden nazaj sem brskal po internetu, nakar mi je računalnik kar naenkrat šel v power saving mode kjer nobena tipka ni delovala. Nato sem ponovno zagnal računalnik, nakar je računalnik postal glasen. Nato sem računalnik odprl ter preveril kateri ventilator guči, in sem opazil da od napajalnika. Nato sem preveril če je kakšna žička ki bi motila vendar ni bila nobena. Zanimivo je samo to da ko je računalnik v stoječem položaju je glasen, ko pa je v ležečem položaju pa je tih.
Najlepša hvala za odgovor,
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 3932 (3722) | RatedR |
» | Problem z grafično karticaOddelek: Strojna oprema | 1703 (1452) | Riff |
» | Rač. med igranjem igre ugasne!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1349) | teddy81 |
» | ugasanje_racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1507 (1241) | kubanc |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1238) | Murcy |