Forum » Pomoč in nasveti » Pošiljanje preko Amazon.de in "Großbritannien-Direct"
Pošiljanje preko Amazon.de in "Großbritannien-Direct"
toblak ::
Pozdravljeni.
Večkrat nakupujem preko Amazon.de in sem z njimi zelo zadovoljna.
Danes sem zasledila znotraj njihovih ponudnikov tudi podjetje Großbritannien-Direct (Ships Directly From UK), ki tehniko (npr. zvočnike) pošilja tudi v Slovenijo zastojn. To se mi zdi skoraj nemogoče? Sem artikel dodala v voziček in poštnina je dejansko bila 0 EUR. Tudi v vseh razpredelnicah s stroški pošiljanja je poštnina brezplačna. Vendar še vedno ne verjamem, da je temu dejansko tako. Le v katerem grmu tiči zajec?
Ima kdo kakšne tozadevne izkušnje?
Hvala.
Večkrat nakupujem preko Amazon.de in sem z njimi zelo zadovoljna.
Danes sem zasledila znotraj njihovih ponudnikov tudi podjetje Großbritannien-Direct (Ships Directly From UK), ki tehniko (npr. zvočnike) pošilja tudi v Slovenijo zastojn. To se mi zdi skoraj nemogoče? Sem artikel dodala v voziček in poštnina je dejansko bila 0 EUR. Tudi v vseh razpredelnicah s stroški pošiljanja je poštnina brezplačna. Vendar še vedno ne verjamem, da je temu dejansko tako. Le v katerem grmu tiči zajec?
Ima kdo kakšne tozadevne izkušnje?
Hvala.
Tilen ::
tozadevne izkušnje?
Kitajci prav tako pošiljajo zastonj.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Magic1 ::
Trgovina je v Angliji, prodajajo pa v Nemčiji, tako da rabijo poceni poštnino. Zgleda so se spogajali za dobro poštnino, potem je pa karkoli V EU itak isti šmorn.
Magic
toblak ::
A potem misliš, da to drži? Direkt iz Anglije brez PTT?
Ja, dobro, potem bom pa naročila, pa javim na forum kako in kaj, ko dobim robo.
Ja, dobro, potem bom pa naročila, pa javim na forum kako in kaj, ko dobim robo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24025 (14461) | kixs |
» | (Ne)dostava izdelka z Amazona v SlovenijoOddelek: Loža | 7579 (3672) | Yohan del Sud |
» | Zavvi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 11962 (5683) | opeter |
» | Kje kupujete igre in programe?Oddelek: Igre | 3178 (2256) | c00L3r |
» | Western unon-nategOddelek: Loža | 3711 (2869) | OZZY |