Forum » Pomoč in nasveti » Program za pisanje računov
Program za pisanje računov
dellček ::
Lep pozdrav
Zanima me kakšen program naj uporabljam za pisanje računov, da izdelke samo unesem noter v program in potem ko pišem račun imam uključeno predvidevanje unosa . Da lahko račune hitreje pišem, ker sedaj uporabljam Excel 2007?
Zanima me kakšen program naj uporabljam za pisanje računov, da izdelke samo unesem noter v program in potem ko pišem račun imam uključeno predvidevanje unosa . Da lahko račune hitreje pišem, ker sedaj uporabljam Excel 2007?
toxius ::
Lep pozdrav
Premalu ga uporabljaš ;)
Postavi si sezname in boš imel izbire na klik... ali pa si naredi šifrant in uporabi VLOOKUP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zastonj program za računovodstvo ?Oddelek: Programska oprema | 21864 (2841) | Blum |
» | Program za izdelavo računa, fakture (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 33287 (14864) | krneki0001 |
» | kateri program za chatOddelek: Programska oprema | 1391 (1106) | an3333 |
» | Program za ''mini'' računovodstvoOddelek: Programska oprema | 5282 (443) | Gregor P |
» | Preprost program za pisanje računovOddelek: Programiranje | 2566 (2515) | aljaz33 |