» »

Prostitutke me ne zanimajo

Prostitutke me ne zanimajo

«
1
2

Gandalfar ::

bajsibajsi ::

Ne zelim iti offtopic al pa moralizirat ampak..

A sam mene ne mikajo prostitutke?

Zgodovina sprememb…

jype ::

bajsibajsi> A sam mene ne mikajo prostitutke?

Ne, nisi edini.

Zgodovina sprememb…

leiito ::

Tudi mene ne več, uličarke, izložbarke ipd so mi bile pa itak vedno odbijajoče, ampak ko si v 20ih, samski, potuješ in žuraš, moraš biti v nekaterih državah skoraj menih, da se ne zapleteš, sploh ker znajo to ponekod elegantno izpeljat in izpade bolj GFE kot poslovni odnos.

Je pa prostitucija legitimno moralno vprašanje, ampak tudi resne ali celo zakonske zveze
imajo lahko močan transakcijski element in se vprašaš kje je več odkritosti in morale.

Zgodovina sprememb…

tpleko ::

tudi mene ne preveč. preveč zaigrano, prostitutke se premalo cenijo, kar jih naredi veliko manj privlačne, preveč nagravžno (koliko moških že bilo z njo, je sploh ne moreš lizat brezskrbno), preveč riskantno za bolezni, počutiš se luzer.

kar še ne pomeni, da ne bom nikoli šel k prostitki. če bom šel jo bom najbrž samo dry humpal, al pa zdrkal pred njo medtem ko se mi nastavlja v seksi pozah. bi moralo biti zabavno. ko se mi bo dalo, trenutno se mi ne.

Matjaž Lojen ::

Mene tud ne zanimajo.
Pero je močnejše od meča.

primar ::

Bljak - niti pod razno :).

LP

Vice ::

Jest bi bil samo blagajnik >:D

donfilipo ::

Toliko.

Prostitucija nikoli ne more biti nadomestilo za naravno seksualno vezo in skoraj vedno nekdo kvari užitke. V tem primeru stroga enostranskost:))

Kljub temu ponekod že po naravni etiki okolja prostitucija je dostopna in zaradi velike kvalitete konkurenčna.

Omenili so že tajsko in podobne kraje.

Pri nas, pa je prostitucija nekako siva. Pomeni ni kriminalizirana za tiste, ki jo izvajajo neposredno, besno pa se še vedno spravljajo nad tistega, ki jo domnevno organizira. Vsaj zakoni:) Pa četudi bi lahko recimo ta zadeve zorganiziral tako, da bi bile kvalitetne, higienske in transparentne.

Tako pa imamo bare, kjer nekakšne hostese goste 'rajcajo' (ob dragi pijači:) cele noči in pri nekaterih se ob adrenalinksih in noradrenalinksih šokih lahko razvije precej zahrbtna prava pravcata odvisnost. Namreč tisti dolgotrajni rajc postane nekakšno slo in nuja, po katerem hrepi telo, ne glede na finančne zmožnosti in ne glede na koncu celo na to, ali se vse konča kakor je predvideno v naravi s koitusom, ali pa je vse skupaj smešen disaster.

Niso to heci. Nekdo lahko čisto fino logično in znanstveno razmišja in se uči, ko pa pride do mehanizmov notranjega nagrajevanja in nesmrtno vodijo VSE, je pa resen bolnik!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

In zraven še obstaja prostitucija, ki ji pravijo študentska in po novem je šiptarska in naci mafija za šibkejše odvisneže, organizirala predvsem poniževalno pušiono na počivališčih. Dokler jih gestapo malo ne prestreli, po možnosti v dogovoru s Srbi, kar v domovini:))


Torej, v kolikor ni zadeva legalna in pod humano kontrolo, je najboljša solucija legalizacija, strokovna tekma trga in nadzor. Rinjenje v prostitucijo, z motom horsi zavlada, slovenac-ka pa puši, je treba pregnati z mitraljezom. Ampak je tako, da prej pomagajo naci mafiji, kot nekim trdim vaškim stražam:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Dobesedno zasužnjevanje, ki se ga ironično gredo celo cigani s pomočjo heroina... in drugače pretežno od lokalne oblasti odvisna albanska ekspanizija, je v moderni dobi zelo težko dokazljiva, se pravi leviathan si lomi zobe, pa relativno donosna za organizatorje najbolj podle sorte.

Socialna država namreč jasno ne more poskrbeti niti za bazične potrebe, kaj šele za hranjenje odvisnosti, kar požre čez 1k na mesec. Razen če bi tudi droge, kot v Švici najhujšim primerkom delili zastonj. Zaplenili pa albanski mafiji;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

In jasno na koncu.....

Večini se nam po logiki kapitalizma, zdi že kar naravno, da mlado lepo dekle, ali bolj plašen fant puši kurčine, da si lahko v glavnem privošči dilerjevo potico. Samo jaz nisem butelj. Za tem ne stoji samo stari moški macho šovinizem in poniževalni odnos do žensk, po novem pa ne homoseksulanost toliko, kot balkanski sistem ponižanja istospolnega, ki z neko pravo mavričnostjo nima prave veze...ampak prej z nacizmi in sadizmi. Po starogrški nauki je bilo pa celo vzgojno, saj so zadeve praktivirali na silo na 12-14 letnih mladcih v akademijah:)

Je že res, da nekatere samostojne prostitutke lahko ZELO dobro zaslužijo, pa vendar je take prostitucije v porastu manj, kot prisilne zasužnjevalne. Pomeni nekdo mora udariti z glavo v kamen. In to najprej ljudje, da bi prazno zadonelo v parlamentu. No tudi simpatično obratno včasih uspe8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Enkrat šel. Nikoli več. Je bila pa taka profesionalka, prijetna na pogled in prava zverca v postelji. Ni bilo slabo, vendar je izkušnja potrdila sum, da si bolj želim sorodne duše kot seksa.

Okapi ::

Marsikdo gre k prostitutki tudi potem, ko je že srečno poročen. Ne zdi se vsem višek užitka do konca življenja seksati z eno žensko. Velja seveda tudi za ženske, samo da one precej lažje najdejo občasnega ljubimca tudi izven kupleraja.

O.

jype ::

Mnogim se celo zdi, da odnos s prostitutko ni problematičen, ker je striktno profesionalen, če bi imeli ljubico bi bila pa žena jezna.

V resnici je seveda vse odvisno od dogovora in priučenih vzorcev.

Janac ::

a v real life-u ne najdes nobene ki ti da zastonj?

jype ::

Na koga se vprašanje nanaša?

hojnikb ::

Janac je izjavil:

a v real life-u ne najdes nobene ki ti da zastonj?

Kid, you've got a lot to learn ;)
#brezpodpisa

klemenSLO ::

jype je izjavil:

Mnogim se celo zdi, da odnos s prostitutko ni problematičen, ker je striktno profesionalen, če bi imeli ljubico bi bila pa žena jezna.
V resnici je seveda vse odvisno od dogovora in priučenih vzorcev.

+1


Drugače pa dokler ni potrebe (beri doma vse štima) ne rabim drugje.
Pa tudi če bi bil samski bi si raj kako 'prijateljico' našu kot ša šel v te vode.
Verjamem pa da je bolj priročno. Ko zapaše pokličeš , skočiš, plačaš in si zadovoljen.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

zenith1 ::

Da o boleznih ne govorimo.

black ice ::

Mene je nekaj časa mikalo, da bi obiskal kakšno prodajalko ljubezni. Ampak, ko sem premislil vse pluse in minuse - pri meni je bilo več minusov kot plusov, GFE gor ali dol.

first_line ::

zenith1 je izjavil:

Da o boleznih ne govorimo.


Sem kar prepričan da jih imajo manj kot pa 'zveste žene'.

Blinder ::

nisem bil pri prostitutki sam pomoje ni velike razlike med punco, ki gre s tabo ker ji plačaš in punco, ki gre s tabo ker... imaš denar/velik penis/mišičasto telo/dober avto. pičke kot pičke pač
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Janac ::

denar=vse

black ice ::

Janac je izjavil:

denar=vse

Pri prijateljicah noči. :)

jype ::

first_line> Sem kar prepričan da jih imajo manj kot pa 'zveste žene'.

Jaz tudi, ampak večina žensk je brez narekovajev.

Blinder> nisem bil pri prostitutki sam pomoje ni velike razlike med punco, ki gre s tabo ker ji plačaš in punco, ki gre s tabo ker... imaš denar/velik penis/mišičasto telo/dober avto. pičke kot pičke pač

Verjetno res ne, je pa verjetno velika razlika med profesionalno izkušnjo in prijetnim postkoitalnim dremežem, ki se konča z mareličnimi blazinicami in vročim kakavom.

Mipe ::

Za vse ženske. Nisem še srečal ženske, ki ne bi hotela denarja od mene v neki obliki.

jype ::

Mipe> Za vse ženske. Nisem še srečal ženske, ki ne bi hotela denarja od mene v neki obliki.

Škoda, jaz sem jih pa že precej.

Mipe ::

Zelo subtilne so glede tega.

first_line ::

Mipe je izjavil:

Za vse ženske. Nisem še srečal ženske, ki ne bi hotela denarja od mene v neki obliki.


Money or dick.

Arto ::

Jaz pa še nisem srečal ženske, ki bi hotela od mene denar. Hecno.

tpleko ::

zenith1 je izjavil:

Da o boleznih ne govorimo.

tudi prijateljice imajo bolezni, mogoče je še bolj nevarno ker ne uporabljaš kondoma, medtem ko pri prostitutki ga. sicer pa obstaja "dry humping", ko prostituko jahaš, ko sta oba oblečena. nobenih izmenjavanj tekočin tukaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tpleko ()

primar ::

Oke, eno so te bolezni pa to, ampak se vam ne zagabi že ko pomislite koliko in kaki ku*ci so šarili po njej? Jaz vidim samo stare dede kak se slinijo po takih ženskah - in ne hvala.

jype ::

Mipe> Zelo subtilne so glede tega.

Ja, ni jih malo, ki so takšne. Kljub temu imam čisto prijetne odnose z dekleti, ki od mene ne pričakujejo ne denarja, ne naturalij.

primar> Oke, eno so te bolezni pa to, ampak se vam ne zagabi že ko pomislite koliko in kaki ku*ci so šarili po njej? Jaz vidim samo stare dede kak se slinijo po takih ženskah - in ne hvala.

Verjamem, da težko sprejmeš tako radikalno idejo, ampak prostitutke se znajo (tudi) umivat.

donfilipo ::

Ženske od moškega verjetno nagonsko pričakujejo varnost in vsaj neko skrb za skupno potomstvo. Materializem in denar, to prastaro obliko seveda povsem podre, zato imamo premožne lulčke, ki ga namakajo v lepe izbranke, ki jih običajno za ovinkom skrit, varuje nek silak v obliki mišičaste, ali oborožene zverine:)) Vendar je v tej fazi, res že vse precej kontra normalni družbeni ureditvi:)

Po drugi strani pa ja. Nekaj prostitutk je pa vseeno z dušo, telesom in neko stroko pri delu...v seksu niso zbirčne, mali klik na delo v glavi, pomeni zavzetost, kot pri nuni, ki previja gobave bolnike:). Se reče poznavanje škodljivosti pomanjkanja sproščenega seksa, ji pove več kot povprečnim, v dvojno moralo zašraufanim kršanom:)

So pa redke, njih število in izražanje poveča legalizacija prosttucije, po večini, pa še vedno zadaj tišči neka velika mišica, mačo sila in prisila...ali droge..alkohol. In iz njih izvirajoče stiske.

Ne velja, da je produkcija ponavadi kolektivna, konzum pa strogo individualen, kot bi radi prodali nekateri prastari capitalistic, ekonomisti. Družina, kot osnovna celica pomeni komuno potrošnje, kjer se vrši običajno osnovni blažilec nasproti zunanjemu materialističnemu svetu. In širše skupnosti tudi niso ravno nepomembne. Na drugi strani... v proizvodnji bomo tudi redko našli koga, ki bo brez boja priznal boljšemu producentu prednost in tudi trdi in res mogočni trg ima tu vendarle male težave. Se reče tudi tu so skupine in lobiji.

V primeru prostitucije se žena (ali mož še veliko težje ker je močnejši:) običajne kršanske duše, nekako težko sprijazni, da mož nosi dobršen delo dohodka neki tuji profesionalki, namesto da bi bolje skrbel za družino. V tej morali, naj bi sistem tak podpirali najbolj tisti, ki so se v imenu Jezusa odrekli seksu. Jaz pravim: 'what a mistaka to maka:)...ampak na drugi strani pa strogo klobuk dol tistim, ki jim to uspe brez nagnusnih skritih pregreh, ki bi jih nemara zdrava seksualnost preprečila.

Torej. Naravne nimfomanke...odprte v seksulanosti in po možnosti izobražene, naj bi v legaliziranem sistemu vršile korekcijo nekaterih naravnih slabosti oblike večnega samstva, ali obupnega geekovstva:), ki samice odbija:)), zdravile dolgočasnost v zakonu, vedele naj bi pa tudi, kaj prodajajo in to obravnavale etično.

Ponekod to baje obstaja, dokler ne pride kak bumbar in silak8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

first_line ::

primar je izjavil:

Oke, eno so te bolezni pa to, ampak se vam ne zagabi že ko pomislite koliko in kaki ku*ci so šarili po njej? Jaz vidim samo stare dede kak se slinijo po takih ženskah - in ne hvala.


A ti misliš da samo prostitutke jahajo stare konje?

Sem videl kar veliko mlajših punc ki so jih *** starejši poročeni moški. Pa niso bili polni $$$, zgledali tudi niso kaj prida. Žense so pač po naravi ku*be, katera trdi da se ni gonila je še lažnivka.

jype ::

first_line> Sem videl kar veliko mlajših punc ki so jih *** starejši poročeni moški. Pa niso bili polni $$$, zgledali tudi niso kaj prida. Žense so pač po naravi ku*be, katera trdi da se ni gonila je še lažnivka.

Moški so pa po naravi predvsem glupi, očitno.

Matako ::

Večina žensk se prodaja, vendar ne za denar ampak za občutke, čustva in ostale abstrakcije.

Torej, če je ljubezen vredna več kot vsak denar, kdo je večja kurba - tista, ki da za denar ali tista, ki da iz ljubezni?

Hm!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

jype ::

Pravo vprašanje je - Qui ne regrette rien?

Relanium ::

Maraš ali ne maraš, se ti gabi ali ne, dejstvo je da so to profesionalke, in kot takšne točno vedo kaj delajo pri seksu.
To pravzaprav obvladajo dosti boljše kot bo kadarkoli kakšna ''pridna'' žena/punca sploh znala.

Seveda je pa to vidik le iz tehnične strani, za čustva pač tu ni poskrbljeno.

tpleko ::

Matako je izjavil:


Torej, če je ljubezen vredna več kot vsak denar, kdo je večja kurba - tista, ki da za denar ali tista, ki da iz ljubezni?

Hm!


očitno ne poznaš definicje kurbe: ženska, ki da zaradi denarja, namesto zaradi ljubezni. in tu sta pojma "denar" in "ljubezen" čisto konkretna, ne abstraktna. torej čimvečja je ljubezen temmanjša je kurba. in če ženska ne ljubi moža in je vseeno z njim je po tej definiciji tudi kurba. problem rešen.

jype ::

Relanium> To pravzaprav obvladajo dosti boljše kot bo kadarkoli kakšna ''pridna'' žena/punca sploh znala.

A pa si 100% v to? Meni se zdi vse skupaj zgolj stvar treninga in pridne partnerke in pridni partnerji pri obilici treninga marsikaktero veščino natrenirajo do zavidljivega nivoja.

Gandalfar ::

10k ur da natreniras nekaj do master levela. Preprosto nisi dovolj fokusiran.

jype ::

Gandalfar> 10k ur da natreniras nekaj do master levela. Preprosto nisi dovolj fokusiran.

To je 30 let po uro na dan?

Če si profesionalec ti pa to rata natrenirat v pičlih 5 letih, če privzameš, da vse stranke želijo isto reč, haha.

Gandalfar ::

Well, lahko tud klavir igras po 10h na dan. Pac ideja je, da je mrbit tem gospodicnam lazje to nastudirat.

jype ::

Ja, če privzameš, da se ukvarjajo samo z eno nišo. Dejstvo je, da različni ljudje uživajo v različnih aktivnostih in da se je težko skoncentrirat na trening ene same, če imaš po sto različnih partnerjev.

Seveda se nekaterih generičnih reči hitreje naučiš in seveda moraš za posel vzdrževati generično sprejemljivo telesno podobo, a to je lahko tako plus kot minus.

Okapi ::

če privzameš, da vse stranke želijo isto reč,
Zakaj že? Saj tudi pianisti ne igrajo vedno istega komada. Pestrost je ravno tisto, kar prostitutke v povprečju obvladajo mnogo bolje.

O.

thramos ::

Verjetno se lahko tudi one specializirajo.

BoomBoom ::

in čemu na čast sta zdaj dve temi?

jype ::

Okapi> Zakaj že? Saj tudi pianisti ne igrajo vedno istega komada. Pestrost je ravno tisto, kar prostitutke v povprečju obvladajo mnogo bolje.

In pianisti praviloma tudi ne obvladajo pozavne.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: zuz3k ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sloescort ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
471195025 (52589) FireSnake

Poslanci dekriminalizirali prostitucijo (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22424917 (18474) bluefish

Ljubljana prostitucija (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8682008 (49124) donfilipo

Več podobnih tem