» »

Kaj početi ko nam je dolgčas

Kaj početi ko nam je dolgčas

Temo vidijo: vsi

Unknown_001 ::

To temo sem ustvaril iz čistega dolgčasa ker od bedarij in preveč časa nisem imel več kaj za počet. Vsi zdolgočasenci, ki se vam je kakorkoli uspelo nekako zamotiti in celo dalo obiskati to temo prosim napisite kaj poceti ko... saj veste kaj (omg se mi tud pisat več ne da).:P

Kakorkoli, vsak predlog je dobrodošel.:)
  • zaklenil: BigWhale ()

Matjaž Lojen ::

Pejd na sprehod. Do trgovine recimo.
Pero je močnejše od meča.

WarpedGone ::

Js sm se pred dobre pol ure zbrcal mal tečt. Na izi švoh pol ure, 2/3 teka, 1/3 hoje me polji in travniki. Glih tolk da sm se zagrel pa mal prepucal žilne kanale v glavi. Sedaj je svet spet lepši.
Zbogom in hvala za vse ribe

black ice ::

Poišči si punco. Naenkrat boš presenečen kako malo "prostega" časa ti bo ostalo. :)

black ice je izjavil:

Poišči si punco. Naenkrat boš presenečen kako malo "prostega" časa ti bo ostalo. :)

Verjamem :D:)) (still rolling on the floor) :D

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

black ice je izjavil:

Easier said than done.

Še vedno pa lahko začneš programirat, da malo zabiješ čas :D
#brezpodpisa

BigWhale ::

K mene otrok vprasa kaj naj pocne, ker mu je dolgcas, mu recem naj se uleze na tla in se s petami v rit brca.

jype ::

Mene otroci še niso vprašali tega.

tpleko ::

kaj početi ko ti je dolgčas? začni uresničevati življenski cilj? ga nimaš? ni dobro.

BigWhale ::

jype je izjavil:

Mene otroci še niso vprašali tega.

Cak da mau zrastejo. :>

zee ::

V zadnjem letu se mi je to (dolgcas) zgodilo samo enkrat ali dvakrat. 8-)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

zee> V zadnjem letu se mi je to (dolgcas) zgodilo samo enkrat ali dvakrat. 8-)

A si bil na letališču? :)

DimmniBurek ::

Faak, jest se pa borim s tem da nimam nč časa. Kaj to nič ne delate? Hodte na šiht? Hobi, ustvarjanje, učenje stvari? A vas nč ne zanima. Jest bi bil nekako zadovoljen, če bi mel dan nekje 32-36ur. To bi mi blo top!
There Is No Stronger Drug Than Reality

tpleko ::

DimmniBurek je izjavil:

Faak, jest se pa borim s tem da nimam nč časa.

Pa si se kdaj vprašal, ali je tvoje delo res potrebno? Misliš kako si koristen, prav verjetno pa je, da je izguba časa in življenja to kar počneš, in bi tisto delo namesto tebe lahko opravljal robot. Meni je dolgčas, ker se mi ne da ukvarjat z nepomembnimi rečmi, ker vem da bi lahko počel kaj bolj koristnega. s pomembnimi se mi tudi ne da, ker so pretežke.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tpleko ()

tpleko je izjavil:

DimmniBurek je izjavil:

Pa si se kdaj vprašal, ali je tvoje delo res potrebno? Misliš kako si koristen, prav verjetno pa je, da je izguba časa in življenja to kar počneš, in bi tisto delo namesto tebe lahko opravljal robot. Meni je dolgčas, ker se mi ne da ukvarjat z nepomembnimi rečmi, ker vem da bi lahko počel kaj bolj koristnega. s pomembnimi se mi tudi ne da, ker so pretežke.

Prosim da se držite teme.

Raje predloži kakšen predlog na to temo.

Ps:
če se mislite med sabo J**** bom ustvaril temo namenjeno čisto temu pa zarad mene tam pišite kar čte, samo prosim ne mi takih in podobnih pisat po ostalih temah. Za medsebojne pogovore pa lahko tudi uporabljate ZS da ne smetite po temah.

galu ::

Pa ti veš kje si? Slo-tech!
Tu se ljudje kregajo o politiki v temah glede jogurtovih lončkov.
Tako to gre.

Raptor F16> Prosim da se držite teme.

Tečka.

me gusta ::

dolgčasa skoraj več ne poznam, zadnja dva meseca se v vsakem trenutku, ko bi se lahko dolgočasil sekiram... :(

me gusta> dolgčasa skoraj več ne poznam, zadnja dva meseca se v vsakem trenutku, ko bi se lahko dolgočasil sekiram... :(

To bo zagotovo odlično vplivalo na tvoje zdravje.

Raptor F16> Zdj pa prosim da mi nehate s takimi, če ne, bo tema zaprta.

Če nam je pa dolgčas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

me gusta ::

jype> To bo zagotovo odlično vplivalo na tvoje zdravje.

Verjamem, da ne bo najbolje, ampak kaj naj, ne vidim neke rešitve..

Rešitev je v tem da sprejmeš realnost za to kar je in se posvetiš rečem, na katere imaš vpliv.

undertacker ::

Greš kolesarit kot jaz 1 uro:D.

menjalnik ::

Jest, ko mi je dolgčas pokličem kolege pa gremo ven na pijačo ali pa grem na internet

solatko ::

Recept za odpravo dolgčasa je tako kot vse, čisto enostaven. Vzameš nož, prerežeš na pol in dobiš dva kratka.:D
Delo krepa človeka

Limit-sky ::

Pripelješ kolo iz kleti in ga postaviš sredi dnevne sobe in ga 2-3 urce opazuješ. Mindblowing!!!
My name is mufti. Jype mufti.
And I am extremist.

undertacker ::

To pa imaš praf :)).

Mentalist ::

Gledam Mentalista in se od njega učim.
Lool.

DimmniBurek ::

tpleko je izjavil:

DimmniBurek je izjavil:

Stari, kaj napadaš?

To da hodim na šiht in delam nekaj koristnega za tehnološki razvoj se tebi zdi nepotrebno? To kar jest delam, ne more delat robot ;)
Dolgčas ti je, ker bi lahko počel kaj bolj koristnega, ampak to se ti pa ne da? Usa čast, ti pa res delaš bolj potrebne stvari od mene. Tudi "živiš" od socialne pomoči?
There Is No Stronger Drug Than Reality

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

O smrti in življenju po njej (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
679235 (7012) c3p0
»

Biti direkten ali indirekten? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10015236 (11973) D3m0r4l1z3d

Kaj počnete v prostem času.

394653 (3261) bluefish
»

Kronični dolgčas oziroma kaj počet cele dneve? (strani: 1 2 )

6515567 (12309) ColdCat

Več podobnih tem