» »

katero vodno hlajenje?

katero vodno hlajenje?

koyotee ::

tisti k mate vodno hlajenje mi prosm svetujte kaj naj kupim? max cena 100000
  • premaknilo: bastadu ()

pele-on ::

Mal poišč po forumu pa boš našel

M&M ::

Ljudje pa vi mate preveč keša.
Za tak gnar dobiš že novi proc. pa še straha ni da bi ti kar na lepem crknil zaradi pregrevanja.8-O
M&M

Tradewind ::

Ok, vse lepo in prav, vsi se na veliko menite o vodnem hlajenju, pa pa omenjate da se splača vzet tisti hladilnik, pa idi gledat na tisti odpad za avte (zastava, golf...), pa ne vem kaj še vse!

Vem da pri Mlacomu(O.P., ne delam reklame), ampak noben ne pove kolk pride vse skupaj, če pač sam ne znaš tega nardit (vsak ni pač sam svoj mojster).

Pa ne me zdaj takoj napasti, naj si preberem tisto tam, pa ono ne vem kje. Malo povejte npr. Morphling sem bral in reso vidim da je maher, samo mene pa potem zanimajo tudi cene (vem da obstajajo e-maili, samo vseeno, kaj je to taka vojna tajna, da se cene ne povejo-pa brez zamere).

Pa mogoče še to malenkost, kje bi lahko kaj prebral (kot laik na področju vodnega hlajenja), kaj se mora potem pri tem paziti (mislim stik z vodo.....), vem da skor vsak ve, da potem mora meriti temp onega pa tistega(tega je lahko mali milijonček), ampak vseeno, mislim da vsi na tem forumu pa le niso profesionalci in se bavijo s takšnimi stvarmi tako vneto!

Pa mogoče, ko kupiš takšen vodni blok (celoto mislim), je potem kakšna garancija al kaj podobnega, ker saj ra. so že kar poceni, zastonj pa še niso).

torej kaj mislim povedati, dober bi bil kakšen uvod (mislim članek- v slo. jez. če je mogoče na tem forumu) o tej temi, da tudi tisti, ki še ne vedo kaj veliko o takšnem načinu hlajenja-da se z njim spoznajo in vidijo njegove prednosti (ali mogoče tudi ne), vsak ima svoje mnenje!

ok, pa brz zamere in prosim brez kakšnega napadanja, izvedel bi mogoče rad le kaj več o vodnem hlajenju!
8-O
DFI DK P45 - T2RS PLUS, INTEL Q8400, napajalnik 650W,
2X2giga ddr2 800mhz, Maxtor SATA 250GB 8MB,HITACHI 500GB 8MB,
XFX Alpha dog 8800GT 512mb rama

pele-on ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hlajenje računalnika z vodnim sistemom

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
387749 (4978) Steinkauz
»

Zalmanov (P)Reserator vodni komplet

493255 (1604) Good Guy
»

Kaj vse za vodno hlajenje?

161687 (1514) koli99
»

Kje bi se lahko naučil kaj o modifikacujah in hlajenju?

81026 (913) HardwareMaster
»

Vprašanje o vodnem hlajenju

121362 (1122) C_maniak

Več podobnih tem