Forum » Pomoč in nasveti » Youtube mi noče pavzirati videoposnetkov
Youtube mi noče pavzirati videoposnetkov
Sqrt2 ::
Kar naenkrat mi youtube noče več pavzirati videoposnetkov in jih pozneje predvajati, ostalo dela vse normalno razen tega. Morda kdo ve kje tiči vzrok?
LP
LP
Hvala za pomoč draciel, ja sedaj sem poizkusil v firefoxu in dela. Vendar mi v mojem priljubljenem chromu še kar ne dela,... prijatelj mi je svetoval naj si naložim najnovejšo verzijo flash playerja ; kar sem tudi storil vendar ne pomaga.
amigo_no1 ::
Najdi, izbriši/preimenuj tega suckerja (integriran Google Chrome flash)
potem bo browser uporabljal sistemski flash.
gcswf32.dll
potem bo browser uporabljal sistemski flash.
hm, kje pa bi to naredil? sicer sem nekaj poizkušal in naredil enako kot ta tukaj http://www.howtogeek.com/howto/16705/di... , vendar mi še vseno ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 521837 (547) | velikBrokoli |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 109625 (2244) | 8Bit |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57074 (19484) | Pizzicato |
» | Firefox vrača 64-bitno verzijo za WindowsOddelek: Novice / Brskalniki | 8972 (6899) | techfreak :) |
» | Prosim za predloge in pripombeOddelek: Izdelava spletišč | 2116 (1259) | msjr |