Forum » Operacijski sistemi » Mnenja Windows 8. Zakaj ne bo škatljaste različice ?
Mnenja Windows 8. Zakaj ne bo škatljaste različice ?
iAmJure ::
Zanimajo me vaša mnenja o Windows 8 kaj mislite da bi morali spremeniti? Sam menim da je ok ko se ga navadiš. Do izdaje pa bodo imeli še veliko dela ker že ko sem namestil Windows 8 RP se mi nista odprli aplikaciji pošta in slike.
Ravno sem na tem forumu videl da nadgradnja ne bo mogoča iz škatle. Bom potem moral plačati z kreditno kartico (Škoda ker je nimam. A zaradi enega prekleteg OSa ne bom odpiral kreditne kartice samo zaradi tega. Microsoft je vse zajebal!) ?
Če res ne bo mogoče v kakšni trgovini kupiti vsaj ključa za nadgradnjo. Bom raje ostal na 7ki ki je tudi dobra.
Ravno sem na tem forumu videl da nadgradnja ne bo mogoča iz škatle. Bom potem moral plačati z kreditno kartico (Škoda ker je nimam. A zaradi enega prekleteg OSa ne bom odpiral kreditne kartice samo zaradi tega. Microsoft je vse zajebal!) ?
Če res ne bo mogoče v kakšni trgovini kupiti vsaj ključa za nadgradnjo. Bom raje ostal na 7ki ki je tudi dobra.
- zaklenil: techfreak :) ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Acronis True Image - problem z clone disk...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3671 (3422) | Mare2 |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3844 (3088) | simon7426 |
» | Android aplikacija in restrikcijeOddelek: Programiranje | 2842 (2024) | Marat |
» | Catalyst control centerOddelek: Pomoč in nasveti | 1581 (1458) | einstein :P |