Forum » Programska oprema » htc android ter sms-i
htc android ter sms-i
wortel ::
Zdravo
Imam HTC desire in kar naenkrat ne morem več dostopat do sms-ov na telefonu. Mogoče kdo ve kako pridem do njih preko računalnika, kak backup al kaj takega? Al pa ma kdo drug kako idejo?
Imam HTC desire in kar naenkrat ne morem več dostopat do sms-ov na telefonu. Mogoče kdo ve kako pridem do njih preko računalnika, kak backup al kaj takega? Al pa ma kdo drug kako idejo?
St235 ::
boš moral dat kaj več informacij. Jaz namečolma uporabljam sms backup in mi vse lepo shranjuje v gmail.
wortel ::
sms-i se mi v telefonu ne odpirajo več. verjetno zaradi prevelike količine le teh. pa me zanima kako se da še prist do njih. če se sploh da. ne bi pa vseh brisal ker nekateri so pomembni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung S7 Edge baterijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2278 (822) | chrush |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12305 (7574) | BladE_ |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3944 (2439) | bdoxx |
» | Samsung Galaxy Note problemčekOddelek: Mobilne tehnologije | 959 (810) | Moonpie |
» | Ali obstaja kak "čistilec" za windows mobile ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1432 (1228) | krneki0001 |