Forum » Mobilne tehnologije » Samsung S7 Edge baterija
Samsung S7 Edge baterija
kuglvinkl ::
Po enem letu mi je baterioja zdržala skozi ves dan. Pred dnevi pa moram filat telefon 3x na dan, danes je še ravno zvonil kot budila... :). Je bil to kakšen update in moram počakat na novega, ali pa se je baterija odločila, da je to to?
thnx.
thnx.
Your focus determines your reallity
ziga1990 ::
jaz bi najprej naredil factory reset je pa možno da je baterija obupala nad tabo
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
starboi ::
kot je predhodnik napisal je možno, da po večji posodobitvi nisi naredil FR-a in nekaj "papa" baterijo. Priporočal bi tudi, da si naložiš GSAM battery monitor aplikacijo, ki bo povedala kaj se dogaja v ozadju. Če se stanje ne bo izboljšalo pa kontaktirati servis in zamenjati baterijo.
Wrop ::
Meni se po zadnjem popravku ni zgodilo nič nenavadnega. Baterija še vedno zdrži slaba dva dni. Poglej, kaj ti največ baterije požre.
factory reset pomeni, da se pobriše komplet vse, tudi kontakti? Je kakšen SW za backup?
Mare2 ::
Kontakte imam jaz sinhronizirane z google accountom. Po factory reset ali zamenjavi GSM se vpišeš v gmail in po nekaj sekundah imaš vse stike na mobitelu. :)
starboi ::
factory reset pomeni, da se pobriše komplet vse, tudi kontakti? Je kakšen SW za backup?
Tako je ... fotografije backup z Google Photos ali Dropboxom ... za smse, zapiske klicev in stike je pa najboljša rešitev SMS Backup + aplikacija.
Link : https://play.google.com/store/apps/deta...
Še boljša rešitev bi bila pa če imaš rootan telefon in z aplikacijo Titanium Backup Pro narediš komplet backup , če se ne motim se tudi nastavitve shranijo in pa vsi appi.
shintaro ::
Po enem letu mi je baterioja zdržala skozi ves dan. Pred dnevi pa moram filat telefon 3x na dan, danes je še ravno zvonil kot budila... :). Je bil to kakšen update in moram počakat na novega, ali pa se je baterija odločila, da je to to?
thnx.
baterija je like 30EUR.
Tako je ... fotografije backup z Google Photos ali Dropboxom ... za smse, zapiske klicev in stike je pa najboljša rešitev SMS Backup + aplikacija.
Še boljša rešitev bi bila pa če imaš rootan telefon in z aplikacijo Titanium Backup Pro narediš komplet backup , če se ne motim se tudi nastavitve shranijo in pa vsi appi.
si kdaj slišal za samsung account cloud (auto) back up al pa to da exportaš/importaš vse preko google računa (recimo kontakte?)
pro
i9 7900X / 16gb / ssd PCIe 3.0x4 500gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
ne rabiš prav nben app inštalirat, edino če hočeš spy/bloatware neuporaben.
Vse narediš z samsung al google accountom, vsi appi nastavitve, do zadnjega smsa bo vse na varnem. potem daš samo import, in vse isto kot je blo.
kako je sms iz 2017od s8+ na s9+ ? lepo, ker sm preko omenjenih accountov vse naredil.
fotke:
le zakaj imaš to opcijo me zanima
@OP to vse narediš z samsung al google al oboje skp accounti čisto izi in perfektno.
ma kaj bolj smešnega kot nekaj tako enostavnega tako zakomplicirat.
Bill Gates: I will always choose a lazy person to do a difficult job because a lazy person will find an easy way to do it.
Vse narediš z samsung al google accountom, vsi appi nastavitve, do zadnjega smsa bo vse na varnem. potem daš samo import, in vse isto kot je blo.
kako je sms iz 2017od s8+ na s9+ ? lepo, ker sm preko omenjenih accountov vse naredil.
fotke:
le zakaj imaš to opcijo me zanima
@OP to vse narediš z samsung al google al oboje skp accounti čisto izi in perfektno.
ma kaj bolj smešnega kot nekaj tako enostavnega tako zakomplicirat.
Bill Gates: I will always choose a lazy person to do a difficult job because a lazy person will find an easy way to do it.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
ziga1990 ::
thnx.
baterija je like 30EUR.
si kdaj slišal za samsung account cloud (auto) back up al pa to da exportaš/importaš vse preko google računa (recimo kontakte?)
pro
On ima S7 Edge baterijo ni tako simpl odstranit
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
On ima S7 Edge baterijo ni tako simpl odstranit
pri teh telefonih baterije ne menjuješ sam. tudi pri mojih s8+ in s9+ se sploh ne da sam nič , plus tega takšen poseg bo izničil garancijo.
To neseš menjat na pooblaščenca al nek servis..
Seveda ne boš sam to delal.
Vse skupaj je poceni, jaz OP-ju priporočan novo baterijo, ker bo durability spet kot je bil nov , plus bo rešil problem k ga ima, k verjetno se drugače ne da.
Se je izkazalo, da je Outlook kuril do nezavesti baterijo. Seveda ni pa več nova, mora zdržati samo, vendar tudi nič manj kot en dan. Hvala :)
jozerus ::
pri S7se mi je o 2 letih pri polnjenju ekran obarval modro in napiše ne ugašaj ...nalagam.
Ugasnem ga lahko samo z tipko on/off in hkratnim pritiskom tipke za glasnost. po
tem se sam prižge in ostane na črnem zaslonu z napisom samsung,
Kako ga lahko resetiram a je kakšno zaporedje tipk za reset in ponivni zagon
lp
Ugasnem ga lahko samo z tipko on/off in hkratnim pritiskom tipke za glasnost. po
tem se sam prižge in ostane na črnem zaslonu z napisom samsung,
Kako ga lahko resetiram a je kakšno zaporedje tipk za reset in ponivni zagon
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Print SMSOddelek: Mobilne tehnologije | 1238 (911) | brbr21 |
» | "Kloniranje" telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2749 (2380) | AnotherMe |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12298 (7567) | BladE_ |
» | HTC problemi z smsiOddelek: Mobilne tehnologije | 1169 (986) | Barbarian |
» | HTC servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4726 (4519) | sandi89 |