Forum » Zvok in slika » zvok v winxp steka
zvok v winxp steka
sm0tka ::
pozdrav,
mam asus maticno plosco p4b533-m in prej v win2000 je biu zvok ql, zdj mi pa steka, in sicer ne vse, ampak samo *.mp3. slisat je k cd k preskakuje, vcasih manj, vcasih vec.
driverje za zvocno kartico k je na maticni pl. mam original, najnovejse; update-ala sm se bios kar bi sicer lahko bila resitev, pa zal ni.
a loh se kj probam narest al odnesem kisto na servis da mi odklopjo staro zvocno in dajo pac eno novo (samostojno) not?
hvala ze vnaprej, lea.
mam asus maticno plosco p4b533-m in prej v win2000 je biu zvok ql, zdj mi pa steka, in sicer ne vse, ampak samo *.mp3. slisat je k cd k preskakuje, vcasih manj, vcasih vec.
driverje za zvocno kartico k je na maticni pl. mam original, najnovejse; update-ala sm se bios kar bi sicer lahko bila resitev, pa zal ni.
a loh se kj probam narest al odnesem kisto na servis da mi odklopjo staro zvocno in dajo pac eno novo (samostojno) not?
hvala ze vnaprej, lea.
am... kaaaaaj?
mrezno kartico mam ja... pomen da se morm disconnectat al kaj? in kaj potem ponovim se enkrat? update biosa, driverje, zagnat zvok?
btw. kaj mata pa mrezna kartica in zvocna skp?
hvala, lea
mrezno kartico mam ja... pomen da se morm disconnectat al kaj? in kaj potem ponovim se enkrat? update biosa, driverje, zagnat zvok?
btw. kaj mata pa mrezna kartica in zvocna skp?
hvala, lea
gumby ::
ne, samo odklopi se z interneta in daj mrežno na "disable"... potem pa probaj, če še vedno šteka
mel sem podobne probleme (v bistvu jih še imam), nakar sem ugotovil, da štekanje izgine, če se odklopim z neta (imam adsl). nimam pojma zakaj, ampak deluje
mel sem podobne probleme (v bistvu jih še imam), nakar sem ugotovil, da štekanje izgine, če se odklopim z neta (imam adsl). nimam pojma zakaj, ampak deluje
cau,
zal pr men ta fora ne uzge
edin kar mi preostane zdj..... je it po novo zvocno kartico in odklopt to k je na maticni
hvala in lp, lea
zal pr men ta fora ne uzge
edin kar mi preostane zdj..... je it po novo zvocno kartico in odklopt to k je na maticni
hvala in lp, lea
gumby ::
žal... integrirane zvočne kartice so ponavadi jajca. sploh pa tiste soft-variante.
bo treba vržt 10k SIT za live 5.1
bo treba vržt 10k SIT za live 5.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8651 (5100) | d4rko |
» | Presibek napajalnik?Oddelek: Strojna oprema | 1739 (1406) | Azrael |
» | SB Live ali zvocna na plosci?Oddelek: Zvok in slika | 1146 (970) | gumby |
» | Linux -- ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3559 (3121) | CWIZO |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1573) | AngelOfDeath |