Forum » Operacijski sistemi » Win 7 home premium OA
Win 7 home premium OA
inovex ::
Živjo!
Pred kratkim sem želel prodati win 7 home premium licence key, ki sem ga dobil zraven računalnika. Zraven sem zasledil okrajšavo OA. Po kratkem brskanju po internetu sem odkril da je to v bistvu OEM Original equipment manufacturer. Zanimam me če se da tak keycode sploh prodati. Sam ga ne uporabljam več, ker sem zamenjal disk in si namestil win 7 professionl.
Hvala za odgovor!
Pred kratkim sem želel prodati win 7 home premium licence key, ki sem ga dobil zraven računalnika. Zraven sem zasledil okrajšavo OA. Po kratkem brskanju po internetu sem odkril da je to v bistvu OEM Original equipment manufacturer. Zanimam me če se da tak keycode sploh prodati. Sam ga ne uporabljam več, ker sem zamenjal disk in si namestil win 7 professionl.
Hvala za odgovor!
technolog ::
Ne OEM je vezan na računalnik, lahko ga prodaš skupi z računalnikom.
Tko al tko pa več kot 10€ ni vredno.
Tko al tko pa več kot 10€ ni vredno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Original windows 10 po smešni ceni (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24997 (13895) | scipascapa |
» | Windows 8 brez škatlaste različice? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22733 (16888) | Jst |
» | Kje kupiti Windows 7 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12942 (9547) | Pesimist |
» | Problemi z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1081) | keezord |
» | registracija win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3835 (3526) | neeno |