Forum » Pomoč in nasveti » ne dela monitor
ne dela monitor
snake1717 ::
Ko sm prizgal racunalnik se ni uzgal monitor potem sem uzel kabel vn in me je neki stresl prislo je do stika. zdej ko uzgem racunalnik se monitor sploh ne odzove pise no signal a v računaliniku se usi ventilatorji vrtijo.
lp
lp
KruceFix ::
Ti mogoče kaj piska ko prižgeš računalnik? Lahko, da je napajalnik že v zadnjih izdihljajih, sumiš pa lahko tudi na grafično kartico ali pa na ram palčke. Najprej probaj zamenjat grafično, če imaš na voljo.
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
MIHAc27 ::
A monitor lahko še kje sprobaš? tole z iskricami sem že videl, ja. Ponavadi ni panike ampak dobro pa tudi ni.
Če monitor kaže No Signal in ne dela nikjer, je šel PCB bord (tisti del, kjer so konektorji).
Če pa monitor še dela, je verjetno grafična (malo manj verjetno je napajalnik).
Če monitor kaže No Signal in ne dela nikjer, je šel PCB bord (tisti del, kjer so konektorji).
Če pa monitor še dela, je verjetno grafična (malo manj verjetno je napajalnik).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se prižge, ekran pa ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15152 (13714) | Berni_01 |
» | Problem z računalnikom(monitor ne prikazuje slike"no signal")Oddelek: Pomoč in nasveti | 1843 (1715) | solatko |
» | Monitor No-SignalOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (900) | Oktan |
» | Prosim za pomoč- računalnik se ne zažene...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1116) | solatko |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4418 (4171) | hudychk |