Forum » Na cesti » Mednarodni transport blaga
Mednarodni transport blaga
mprox ::
Lep pozdrav.
Zanima me ali se kdo tukaj spozna kaj na cene mednarodnih transportov blaga? Gre se za večje količine blaga.
Potreboval bi okvirno informacijo o ceni za prevoz polnega tovornjaka s polprikolico na cca 700-800 km relaciji ter prečkanju treh meja (npr. SLO-PL).
Če kdo ve podati kakšno informacijo bom zelo hvaležen.
Hvala.
lp
Zanima me ali se kdo tukaj spozna kaj na cene mednarodnih transportov blaga? Gre se za večje količine blaga.
Potreboval bi okvirno informacijo o ceni za prevoz polnega tovornjaka s polprikolico na cca 700-800 km relaciji ter prečkanju treh meja (npr. SLO-PL).
Če kdo ve podati kakšno informacijo bom zelo hvaležen.
Hvala.
lp
mprox ::
Ups, pardon sem se narobe izrazil. Mislil sem čez države, torej pravzaprav tranzit čez dve državi, kar niti ni bitno ampak vseeno :)
bonanno ::
Pozdravljeni,
pozna kdo koga, da vozi kombi ali manjši kamijonček na relaciji Dunaj-Ljubljana ? imel bi neko keramiko za pripeljat
pozna kdo koga, da vozi kombi ali manjši kamijonček na relaciji Dunaj-Ljubljana ? imel bi neko keramiko za pripeljat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stran Prevoz.org (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 111041 (12552) | recmajkemi |
» | Paket iz amazonaOddelek: Kaj kupiti | 6304 (4540) | ahonen |
» | mesečna vozovnica po novem sistemuOddelek: Šola | 12907 (9519) | lebdim |
» | [Fork] Zakaj so tovornjaki prava stvar (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6936 (5960) | keber |
» | Online nakup iz ZDA -raportOddelek: Kaj kupiti | 5663 (4550) | mlav |