Forum » Programska oprema » Poravnava v PunBB 1.4.2.
Poravnava v PunBB 1.4.2.
Matija82 ::
Na forumu, ki ga poganja PunBB 1.4.2. bi rad poravnal podatke v svoji objavi (kot forumaš).
OK, grem v beležnico, s TAB poštimam, da so vsi v ravni črti ampak ko to objavim, je nekaj levo, nekaj desno. Potem se s preslednico igram, da najdem tisto linijo.
Zanima me, a obstaja kakšna osnovna oznaka (tag) ali kakšen drug nebeležnični način, da bi jaz to imel poravnano ?
Recimo, isto na Slo-techu. Spodaj napisani tekst sem poravnal v beležnici ampak objava je taka kot je, zmedena.
Ime Datum Zadeva
Janez 15/5 ni
Pero 5/6 jeh
Jim 5/8 toda
Nataša 5/12 vseeno
OK, grem v beležnico, s TAB poštimam, da so vsi v ravni črti ampak ko to objavim, je nekaj levo, nekaj desno. Potem se s preslednico igram, da najdem tisto linijo.
Zanima me, a obstaja kakšna osnovna oznaka (tag) ali kakšen drug nebeležnični način, da bi jaz to imel poravnano ?
Recimo, isto na Slo-techu. Spodaj napisani tekst sem poravnal v beležnici ampak objava je taka kot je, zmedena.
Ime Datum Zadeva
Janez 15/5 ni
Pero 5/6 jeh
Jim 5/8 toda
Nataša 5/12 vseeno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako izdelati wi-fi login pageOddelek: Omrežja in internet | 2746 (2173) | Yacked2 |
» | Izdelovanje IGEROddelek: Igre | 2859 (2257) | Zimavc |
» | ASP.net in Visual Studio 2003 .netOddelek: Programiranje | 2342 (1963) | alesrosina |
» | Moving to the next stageOddelek: Izdelava spletišč | 1349 (1120) | R33D3M33R |
» | več vprašanj.....Oddelek: Izdelava spletišč | 1772 (1460) | cahahopie |