Forum » Pomoč in nasveti » Shift tipka ne dela
Shift tipka ne dela
tehnik11 ::
Zdravo.
Nujno rabim vašo pomoč. Po čiščenju tipkovnice sem opazil, da mi je shift tipka ostala pritisnjena in se tega ne morem znebiti. še enkrat sem odstranil tipke in pogledal, če bi lahko našel problem, vendar ga nisem. Včasih pomaga, če resetiram, ampak ne vedno. Sedaj je comp praktično neuporaben, saj ne morem vpisati gesla za logon v win.
Imam pa acer aspire 5741g.
Hvala in lp
T11
Nujno rabim vašo pomoč. Po čiščenju tipkovnice sem opazil, da mi je shift tipka ostala pritisnjena in se tega ne morem znebiti. še enkrat sem odstranil tipke in pogledal, če bi lahko našel problem, vendar ga nisem. Včasih pomaga, če resetiram, ampak ne vedno. Sedaj je comp praktično neuporaben, saj ne morem vpisati gesla za logon v win.
Imam pa acer aspire 5741g.
Hvala in lp
T11
znanost je dostopna vsem
- spremenil: Gandalfar ()
tehnik11 ::
Ja sem že poskusil, črke so res male ampak številke v zgornji vrstici se pišejo kot simboli in numpad sploh ne dela, ker imam v geslu tudi številke smo spet na istem.
znanost je dostopna vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem se loginati v yahoo računOddelek: Pomoč in nasveti | 936 (762) | MasterTade |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10135 (6505) | Ales |
» | RockYou zaradi malomarnega ravnanja z uporabniškimi podatki oglobljen z 250 tisoč dolOddelek: Novice / Zasebnost | 4765 (3752) | hruske |
» | Kako varno je kodiranje v WinRAR?Oddelek: Programska oprema | 1992 (1992) | skico |
» | Kako izbrati gesloOddelek: Informacijska varnost | 3497 (2940) | krho |