Forum » Omrežja in internet » Zunanji FTP dostop
Zunanji FTP dostop
djtey ::
Pozdravljeni,
na Wmvare Workstation 8 sem namestil Windows server 2008 R2. Network adapeter v virtualki imam nastavljen na bridge. Lokalna mreža lepo deluje na vseh PC-jih. Na vseh se lahko konektam na FTP.
Router imam D-link 614+ (vem star je že:) ). Sedaj pa me zanima, kako bi nastavil, da bi lahko tudi od zunaj (external) dostopal do tega FTP streznika (internal IP streznika je 192.168.0.122)
Lep pozdrav,
Matej
na Wmvare Workstation 8 sem namestil Windows server 2008 R2. Network adapeter v virtualki imam nastavljen na bridge. Lokalna mreža lepo deluje na vseh PC-jih. Na vseh se lahko konektam na FTP.
Router imam D-link 614+ (vem star je že:) ). Sedaj pa me zanima, kako bi nastavil, da bi lahko tudi od zunaj (external) dostopal do tega FTP streznika (internal IP streznika je 192.168.0.122)
Lep pozdrav,
Matej
Aleksander0 ::
Na routerju odpreš porta 20 in 21, oz tiste ki jih uporabljaš.
Povežeš se globalno z tvojim zunanjim ip jem,..
Za odpiranje portov-google
Povežeš se globalno z tvojim zunanjim ip jem,..
Za odpiranje portov-google
Na routerju ima odprta porta 20 in 21, tudi zunanji IP imam nastavljen.
Prav tako ima na Virtualserveru v ruterju odprta porta, ampak stvar ne deluje. Se bi lahko naredil kakšen redirect iz IP 192.168.0.122 na moj golobalni IP?
Naj še omenim Firewall je trenutno izklopljeni.
Prav tako ima na Virtualserveru v ruterju odprta porta, ampak stvar ne deluje. Se bi lahko naredil kakšen redirect iz IP 192.168.0.122 na moj golobalni IP?
Naj še omenim Firewall je trenutno izklopljeni.
KoMAr ne pomaga ta nastavitev v Filezilli.
Mogoče ima kdo rešitev?
Lp
Mogoče ima kdo rešitev?
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djtey ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP port forwardingOddelek: Izdelava spletišč | 1745 (1505) | boolsheat |
» | FileZilla ftp strežnikOddelek: Omrežja in internet | 5546 (3450) | vice boy |
» | težave z IP naslovom pri wifijuOddelek: Omrežja in internet | 1281 (1109) | norcuron |
» | Postaviti FTPOddelek: Pomoč in nasveti | 1959 (1852) | miller31 |
» | iptables + forwardOddelek: Operacijski sistemi | 2330 (1905) | tx-z |