Forum » Loža » Potovanje v Amsterdam.
Potovanje v Amsterdam.
KK44444444 ::
Dober dan, s punco sva se odločila, da bi si malo ogledala Amsterdam. Zanima me samo, kako bi najceneje prišli skozi. Sem razmišljal, da bi šla z vlakom če je to nekako možno in v amsterdamu plačala kak motel... Kaj vi priporočate? Ima kdo izkušnje?
Šla bi sedaj avgusta. :)
Šla bi sedaj avgusta. :)
- spremenil: KK44444444 ()
kopriwa ::
Cena povratnih stroškov za eno osebo za naslednjo pot je cca 200€:
-LJ-Treviso letališče (prevozi na letališča) 60€
-Treviso-Charleroi (letalo-Ryanair) 40-50€
-Charleroi-Bruselj (avtobus) 20€
-Bruselj-Amsterdam (vlak) 80€
MAlenkost cenejša varjanta je kar z avtom, 2500km, ~200L bencina=280EUR, 70EUR cestnine in predori.
-LJ-Treviso letališče (prevozi na letališča) 60€
-Treviso-Charleroi (letalo-Ryanair) 40-50€
-Charleroi-Bruselj (avtobus) 20€
-Bruselj-Amsterdam (vlak) 80€
MAlenkost cenejša varjanta je kar z avtom, 2500km, ~200L bencina=280EUR, 70EUR cestnine in predori.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kopriwa ()
kalko ::
Drugače ima tudi Adria zdaj akcijo povratnih kart za evropske prestolnice za 99€. Poglej, če jih je ostalo še kaj za A'dam.
pe3c ::
Vlak je enostavno predrag; so mi naracunali vec kot 300€/osebo, ko sva s kolegom hotela v zacetku julija v Amsterdam, poleg tega traja 24 ur in prestopas ene 4 krat.
Avto je OK, vendar daaaalec, 12 - 14 ur odvisno od postankov. Za dve osebi se ti ne splaca, ker je toliko letalska karta za oba.
Najbolje je it z letalom, ce nista izbircna glede datumov so leti iz Budapest 155€.
Spali smo v StayOK; recimo, da je bil ok; najboljsi del pri njem je bil zajtrk :)
Avto je OK, vendar daaaalec, 12 - 14 ur odvisno od postankov. Za dve osebi se ti ne splaca, ker je toliko letalska karta za oba.
Najbolje je it z letalom, ce nista izbircna glede datumov so leti iz Budapest 155€.
Spali smo v StayOK; recimo, da je bil ok; najboljsi del pri njem je bil zajtrk :)
koyotee ::
tako je, mi smo jo kupili 1 teden nazaj za 99€ pri adrii, 4-8 september, ceneje ne boš prišel skozi :) vendar pohiti, ker grejo hitro in ni več veliko datumov na izbiro. stanovanje pa imamo tu http://www.amsterhome.com/property/thel...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potovanje na Islandijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11920 (9444) | krneki0001 |
» | Kako najceneje do nizozemske?Oddelek: Loža | 6656 (5312) | Boskox |
» | Poceni v Francijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23559 (18558) | Karaya 52 |
» | Kako najceneje iz Nizozemske in nazaj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9320 (8135) | _marko |
» | Adria vs. Ryanair - kateri je boljši?Oddelek: Loža | 4997 (4149) | BigWhale |