» »

Goclever tab A971 comic reader ?

Goclever tab A971 comic reader ?

spargelj ::

Pozdravljeni iščem kakšen comic reader (cbr) ki bi lahko našel datoteke tudi na MicroSD kartici.

Lp

chiaki1311 ::

Zanima me kako si zadovoljen z A971 in ali s imaš kake težave z njim??

Odlična zadeva, teče gladko , kvalitetno idelano. Edino kar me moti je nek zračni mehurček pod steklom, sem mislil uveljavjat garancijo samo toliko me spet ne ovira.Ne razumem pa zakaj ne morem stripov brati iz MicroSd kartice vse druge stvari pa lahko.

A si probal novi firmware?? A se ti kaj močno greje? Jaz sem ga tudi kupil sam opažam da ko je vklopljen WI-Fi se kar greje.

wifi imam stalno vklopjen, greje se mi če laufa na max.Če je v stanju mirovanja je pa hladen kot led tudi če je WIFI vklopjen.
Ali ga polniš ko se ti segreva ??

Ko sem ga dobil sem ga polnil in malo preizkušal pa vklopil wi-fi in je bil nenormalno vroč. Zdaj pa se mi ne zdi pretirano ampak vseeno mogoče malo preveč. Tudi procesor se verjetno malo pregreva in vse je očitno na isti strani desno zgoraj. Bil je tak vroč da je spustlo lepilo na steklo in je malo odstoplo. Sem bral na enem poljskem forumo da se kar grejejo in tudi drugim je odstoplo steklo na desni strani zgoraj. Sam to ni tak hudo ker ga sam pritisneš nazaj. Drugače pa dela vredo, odziven je zelo. Baje je tud neka težava z baterijo in ekranom ko pade bat na nekih 20% začne baje ekran malo utripat. Jaz tega nisem opazil,je pa že novi popravek firmwera na strani za to težavo. Kateri browser uporabljaš

Z ekranom nisem opazil da bi kaj utripalo pri prazni bateriji, kar se tice segrevanja je pa verjetno bolje da se ga ne uporablja med poljenjem če se tako močno segreva.Meni je bil vroč samo med poljenjem, samo spet ni bil tako hudo vroč.

sajmon ::

@Spargelj: lahko posreduješ dimenzijo ekrana (širina in višina).

Prej sem ga polnil ko je bil izklopljen in se je komaj kaj občutilo da se greje. Najbolj se verjetno tak greje procesor in wi-fi. Sem bil pa zelo presenečen na wi-fi jem zelo dobro vleče skoraj tak kot na prenosniku. Mi pa od browserjev najbolje dela Opera. A maš že kak etui.

@sajmon tu poglej

http://goclever.com/si/si/goclever_tab_...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablični Računalnik. Nasvet za nakup.

Oddelek: Pomoč in nasveti
82167 (1570) LoLiipop
»

Oppo Find 5

Oddelek: Mobilne tehnologije
151983 (1237) LitralSM