Forum » Šola » racunalnistvo na pedagoski v mb
racunalnistvo na pedagoski v mb
Sharea ::
Hej!
A hodi mogoc kdo na racunalnistvo na pedagoski v mb??
Zanima me kak zgleda program...ce mi lahk kdo mal pove...neki sm si na predmetniku prebrala...sam mene zanima bolj tak...prfoksi pa tak naprej kak je kej tezk...:)
LP
A hodi mogoc kdo na racunalnistvo na pedagoski v mb??
Zanima me kak zgleda program...ce mi lahk kdo mal pove...neki sm si na predmetniku prebrala...sam mene zanima bolj tak...prfoksi pa tak naprej kak je kej tezk...:)
LP
Sharea ::
Hej!
A si lahk prosim mal bolj podrobn? Kak zgleda, kaka je teznostna stopnja...pa glede na to, da sm punca, ko se se ne spozna prevec na racunalnike...bi lahk naredla...itd. prosiiim!!
LP
A si lahk prosim mal bolj podrobn? Kak zgleda, kaka je teznostna stopnja...pa glede na to, da sm punca, ko se se ne spozna prevec na racunalnike...bi lahk naredla...itd. prosiiim!!
LP
Aspirinix ::
Delo, delo in še malo dela.
Nikjer na faksu ne boš prišla skozi brez truda. Slišal sem celo praviti, da je računalništvo na PEF težje kot na FERIju. Baje da zaradi dr. Gerliča.
Res je, da dotični gospod prakso včasih ne obvlada najbolje, vendar je dober teoretik. V prvem in drugem letniku se ne izogneš pedagoškim predmetom kot so didaktika, pedagogika in psihologija. Skratka, delo.
Še link.
Nikjer na faksu ne boš prišla skozi brez truda. Slišal sem celo praviti, da je računalništvo na PEF težje kot na FERIju. Baje da zaradi dr. Gerliča.
Res je, da dotični gospod prakso včasih ne obvlada najbolje, vendar je dober teoretik. V prvem in drugem letniku se ne izogneš pedagoškim predmetom kot so didaktika, pedagogika in psihologija. Skratka, delo.
Še link.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aspirinix ()
Tr0n ::
Na pedagosti racunalnistvo imas vec matematike, ki je ponekod res tezja (predvsem po obsegu) kot na FERIju, drugace pa je manj racunalniskih predmetov oz. samo osnove. Koliko vem, gre za smer racunalnistvo in matematika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srednja šolaOddelek: Šola | 4178 (3281) | lebdim |
» | FRI, neuspešno leto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 35981 (31063) | bluefish |
» | Zakaj je naše šolstvo v tako obupnem stanju kot je (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6373 (4645) | SavoKovac |
» | Študij na FERI v MBOddelek: Šola | 8047 (6943) | Bob Rock |
» | Elektrotehniki vs RačunalničarjiOddelek: Loža | 5076 (4472) | Old-Death |