Forum » Pomoč in nasveti » Ne prikazuje slik
Ne prikazuje slik
Marina10 ::
Pozdravljeni!
Verjetno ste vajeni novih članov v primeru kakšnega problema :) No in tudi jaz bom kar takoj izpostavila problem, zaradi katerega sem se pridružila tej spletni strani.
Torej. Začelo se je s tem, da ko sem nekaj dni nazaj na svojem računalniku odprla facebook, mi na omenjeni strani ni pokazalo nobenih slik. Se pravi, stran je odprlo normalno, vsi napisi normalno prikazani, vse ok, vendar pa, kar je slik, slikc in podobnega, pa mi enostavno ni prikazovalo. Ker nisem tako zelo zagret uporabnik facebooka, se s težavo nisem soočala takoj, saj je vse ostalo delalo normalno. Danes pa se je vse skupaj poslabšalo, od tega da facebook strani sploh ne odpre, do tega da računalnik dela zelo počasi, da tudi na ostalih straneh ne prikaže vsega. Skrat, vse skupaj mi deluje, kot da bi se mi zrušil nek vstavek (če sem se pravilno izrazila).
Na grobo je to to, če ima kdo kakršnokoli idejo zakaj se to dogaja, bi bila zelo vesela. Že vnaprej se zahvaljujem za morebitne odgovore.
Verjetno ste vajeni novih članov v primeru kakšnega problema :) No in tudi jaz bom kar takoj izpostavila problem, zaradi katerega sem se pridružila tej spletni strani.
Torej. Začelo se je s tem, da ko sem nekaj dni nazaj na svojem računalniku odprla facebook, mi na omenjeni strani ni pokazalo nobenih slik. Se pravi, stran je odprlo normalno, vsi napisi normalno prikazani, vse ok, vendar pa, kar je slik, slikc in podobnega, pa mi enostavno ni prikazovalo. Ker nisem tako zelo zagret uporabnik facebooka, se s težavo nisem soočala takoj, saj je vse ostalo delalo normalno. Danes pa se je vse skupaj poslabšalo, od tega da facebook strani sploh ne odpre, do tega da računalnik dela zelo počasi, da tudi na ostalih straneh ne prikaže vsega. Skrat, vse skupaj mi deluje, kot da bi se mi zrušil nek vstavek (če sem se pravilno izrazila).
Na grobo je to to, če ima kdo kakršnokoli idejo zakaj se to dogaja, bi bila zelo vesela. Že vnaprej se zahvaljujem za morebitne odgovore.
GoodSatanist ::
Skrat, vse skupaj mi deluje, kot da bi se mi zrušil nek vstavek (če sem se pravilno izrazila).
Ahem...
Pravzaprav je vtičnik
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GoodSatanist ()
Cold1 ::
Uporabljam mozzilo
Poguglaj za how to reset Firefox settings ali pa za Firefox does not show images.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 11506 (8553) | Kayzon |
» | Podčrtane besedeOddelek: Pomoč in nasveti | 2493 (1722) | opeter |
» | Izšel Firefox 14 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24314 (20605) | MrStein |
» | Problemi z grafično in SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 3327 (2733) | Rippy |
» | Mozilla FireFox 0.9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7217 (7217) | NoUse4AName |