Forum » Kaj kupiti » Kateri disk?
Kateri disk?
GummyBear ::
Zdravo!
Razmišljam, da bi svoji prenosni mašinici povečal kapaciteto, in sicer iz 320 na 500GB in sem v dilemi kateri disk kupiti. Trenutno imam WD 2,5'' SATA2 in mi zaenkrat še lepo deluje. Zanima me, katero znamko mi priporočate - ostanem pri WD, ali vzamem Hitacci ali Seagate. Iščem pa na mimovrste, tako da mi lahko tudi kakega priporočate, če imate dobre izkušnje. Torej, nekaj dobrega, pa ne preveč drago.
Razmišljam, da bi svoji prenosni mašinici povečal kapaciteto, in sicer iz 320 na 500GB in sem v dilemi kateri disk kupiti. Trenutno imam WD 2,5'' SATA2 in mi zaenkrat še lepo deluje. Zanima me, katero znamko mi priporočate - ostanem pri WD, ali vzamem Hitacci ali Seagate. Iščem pa na mimovrste, tako da mi lahko tudi kakega priporočate, če imate dobre izkušnje. Torej, nekaj dobrega, pa ne preveč drago.
GummyBear ::
A mi res nihče nobene znamke ne zna priporočit? Do sedaj sem uporabljal samo WD in Maxtor (katere se več ne da dobit). Ostale znamke še niti testiral nisem, zato ne vem kako se obnesejo. Rabim samo nasvet kaj vzeti ali česa ne vzeti.
lalala ::
samsung je tud pod seagate... no tuki je seznam : List of defunct hard disk manufacturers @ Wikipedia
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk - katera firma ?Oddelek: Kaj kupiti | 1817 (1514) | Tomson |
» | Nova anketa: kateri znamki trdega diska najbolj zaupate hrambo podatkov? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7316 (6271) | GrimReaper |
» | kateri SATA disk?Oddelek: Kaj kupiti | 2455 (1582) | GrimReaper |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9439 (6394) | dela |
» | Kateri HD je zdaj IN?Oddelek: Kaj kupiti | 1204 (904) | MadMax |