Forum » Pomoč in nasveti » Java installer crash
Java installer crash
sanny86 ::
Pozdravljeni vsi skupaj,
imam eno težavico. Na novem računalniku mi noče instalirati Java-e. OS je Win7 Home premium x64 in poskusil sem že vse... Tudi z "offline" instalacijo in tukaj pride zabavni del. Offline program prenesem, ga instaliram, piše, da je "java installed" a Jave mi kasneje na njihovi spletni strani ne zazna.
Torej fantje, ideje? ^^
imam eno težavico. Na novem računalniku mi noče instalirati Java-e. OS je Win7 Home premium x64 in poskusil sem že vse... Tudi z "offline" instalacijo in tukaj pride zabavni del. Offline program prenesem, ga instaliram, piše, da je "java installed" a Jave mi kasneje na njihovi spletni strani ne zazna.
Torej fantje, ideje? ^^
Wrop ::
probaj v cmd vtipkati java -version, poglej kaj ti izpiše. Če ti izpiše verzijo, potem je java nameščena. Če je nameščena, pa ti jo na tisti strani ne prepozna, potem ti pri nameščanju ni plugina registriralo v brskalnik (probaj z kakim drugim brskalnikom). Lahko je pa kaj drugega.
mihibo5 ::
Kateri brskalnik uporabljaš. Pri Internet Explorerju je to pogosto, da ti java plugin ne dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox 54 prinaša podporo več procesomOddelek: Novice / Brskalniki | 10223 (7244) | WarpedGone |
» | JavaScript in Adobe Flash PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3267 (3036) | Ribič |
» | Java inštalacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (823) | IceBoX |
» | Java v GNOME v IceweaselOddelek: Programska oprema | 1264 (1264) | dunda |
» | Java ali podobno ne dela.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1651) | Racunalnik |