Forum » Loža » Navodila za oporabo rasters očal
Navodila za oporabo rasters očal
roginc ::
Lep pozdrav. Kupil sem si rasters očala ampak nikjer točno nepiše kako jih uporabljati skupaj z navadnimi očali, imam dioptrijo -1,5 in -2,5.
Priporočljivo je nositi 40 min na dan med gledanjem televizije,računalnikom a ko končam z nošenjem potem ta rasters očala zamenjam z navadnimi?
Ker brez očal pa preslabo vidim da, jih sploh nebi uporabljal. Zanima me tudi ali moram pokrivati oči ko imam -1 razlike v dioptrijah.
Upam da mi bo kdo znal pomagati.
Priporočljivo je nositi 40 min na dan med gledanjem televizije,računalnikom a ko končam z nošenjem potem ta rasters očala zamenjam z navadnimi?
Ker brez očal pa preslabo vidim da, jih sploh nebi uporabljal. Zanima me tudi ali moram pokrivati oči ko imam -1 razlike v dioptrijah.
Upam da mi bo kdo znal pomagati.
dukedl ::
huh, tut jz jih imam, ampak kokr sm bral po netu..se za - dioptrijo ne da nič narest, ker je to fizična sprememba očesa..drugo je za +, ki se jo da baje po(od)/pravit sčasoma
lp dukedl
ja tud jst sm bral pa usaj vaje so pač tko mal za probo sam to me zanima kar sm jst napisal sem jaz tudi dosti prebral
amigo_no1 ::
Kupil sem si rasters očala ampak nikjer točno nepiše kako jih uporabljati skupaj z navadnimi očali, imam dioptrijo -1,5 in -2,5.
Jih ne uporabljaš skupaj z očali ali lečami.
Na začetku 10 do 15 minut (nekaj dni).
Tukaj imaš navodila:
http://www.numeno.si/sl/raster-ocala-ra...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
dej preber kva sem naprej napisu a ptoem k dam rasters očala dol a dam lahko takoj navadne gor
amigo_no1 ::
Kakšno minuto lahko počakaš, ali moraš takoj leteti za ekran ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 62297 (2742) | yayo |
» | Nosite očala? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9895 (3616) | Pithlit |
» | Očala: ZA ali PROTI ?Oddelek: Loža | 9767 (1869) | Eliaz |
» | Očala za izboljšanje vidaOddelek: Loža | 15583 (14533) | roginc |