Forum » Pomoč in nasveti » Ohisje! need help
Ohisje! need help

ilči ::
Ne, sej s špeglom ni nč narobe
!
Sam tko odštekan
!!
Do oblike L sm pa pršu zato, ker bi meu ohišje na mizi v kotu.

Sam tko odštekan

Do oblike L sm pa pršu zato, ker bi meu ohišje na mizi v kotu.
U izi...

Blup ::
Sej zato bom pa dau, če že delam more bit unikat ... sm že patentiru, tko da bom tožu vsacga k bo to naredu
... k jst mam v planu narest to poleti... kišto skp vršt... "diagnostično konzolo" (
) bom pa zdej čez let naredu... pa špegu odrezu ipd...
Blup

Blup

Moje ohišje bo tudi omembe vredno
(upam...)!!
Vprašanje se bo lahko marsikomu zdelo neumno, ampak vseeno, ali se lahko kaj vžge znotraj ohišja (pena)??

Vprašanje se bo lahko marsikomu zdelo neumno, ampak vseeno, ali se lahko kaj vžge znotraj ohišja (pena)??
U izi...

Lahko oz odvisno kakšno peno maš... lohka kupš tako k je "negorljiva"...
Blup
Blup

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Blup ()

Ja, ja, ja! Ne mislm dt 20k za peno!
Ne sej ne vem kolk stane. Ti veš???
Sigurn se bo kkšna bolj "denarnici prijazna" rešitev našla.
Že intenzivno razmišljam o konstrukciji ohišja, pa me njbolj matra, kam MB dat!!! Pokonci??? Vodoravno??? To sploh ni tko lahko!!!
A morš met za vse te ventilatorje kej posebnga od napajalnika??
Ne sej ne vem kolk stane. Ti veš???
Sigurn se bo kkšna bolj "denarnici prijazna" rešitev našla.
Že intenzivno razmišljam o konstrukciji ohišja, pa me njbolj matra, kam MB dat!!! Pokonci??? Vodoravno??? To sploh ni tko lahko!!!
A morš met za vse te ventilatorje kej posebnga od napajalnika??
U izi...

Nč posebnga napajalnika... sam dost molexov morš met... to pa lohka razdelilce kupš...
.. kako MB postavt... tko k ti najbl paše... če hočš nizk in širok ohišje, pol nej leži... če pa šparaš s prostorom nej bo pa pokonc...
... negorljivo peno sm najdu sam uno k ma že piramide gor... stane pa 7k za 1m2 ... men se zdi... nism tok gledu... k me lih ne skrbi, da bi mi kišta zgorela... :) sam tko nared, da se kkšni vroči deli ne dotikajo pene.. pa je...
Blup
.. kako MB postavt... tko k ti najbl paše... če hočš nizk in širok ohišje, pol nej leži... če pa šparaš s prostorom nej bo pa pokonc...
... negorljivo peno sm najdu sam uno k ma že piramide gor... stane pa 7k za 1m2 ... men se zdi... nism tok gledu... k me lih ne skrbi, da bi mi kišta zgorela... :) sam tko nared, da se kkšni vroči deli ne dotikajo pene.. pa je...
Blup

Pa veš kaj me še matra??
Ene lepe gumbe dobit...
........hmm.......od kkšnga pokverjenga radija ali katerega drugega aparata??
Ene lepe gumbe dobit...
........hmm.......od kkšnga pokverjenga radija ali katerega drugega aparata??
U izi...

Ej, kako se vam zdi tale žalostna zadeva:
Athlon XP2100,R9500 pa unih 4 fane in potem najbolj izvrsten, dovršen in zmogljiv 300W napajalnik, ki ga zravn ATX dobiš
!
Ali imam problem (zaradi napajalnika)???
Al pol sam kupš une razdelilce za 400 in je stvar rešena???
In še nekaj: kako spravš usb-je na sprednjo stran??? Pa prosm brez unih dragih front panellov.
Athlon XP2100,R9500 pa unih 4 fane in potem najbolj izvrsten, dovršen in zmogljiv 300W napajalnik, ki ga zravn ATX dobiš

Ali imam problem (zaradi napajalnika)???
Al pol sam kupš une razdelilce za 400 in je stvar rešena???
In še nekaj: kako spravš usb-je na sprednjo stran??? Pa prosm brez unih dragih front panellov.
U izi...

ToMi` ::
hmnja i'm back from school
malo smo zasli z poti .. se vedno nisem dobil kakih koristnih nasvetov kakih ko bi mi "res" prav prisli
mah ej kak sem jezn foter nima nic kaj cajta da bi mu razlozo malo jaz
nic grem risat kistico

Jst bom USB dau na sprednjo stran zelo vrjetno s pomočjo tiste ploščice k pride v odprtino za PCI.... USB 2.0 - dobiš zravn plošče... sploh ni panike... če maš premal molexov, kupiš razdelilce...
ToMi': kaj pa tebe še zanima, kaj ti nismo odgovorl?!?
Blup
ToMi': kaj pa tebe še zanima, kaj ti nismo odgovorl?!?
Blup

Zoidberg ::
No jaz imam tudi eno vprašanje ko se ravno pogovarjate o costum ohišjih. Jaz sem se namenil izdelati plexi ohišje in me zanima kakšne temperature plexi še prebavlja. Ker nočem potem lepljiv kupček plexija pod mizo
. Aja pa še nekaj kako se lahko plexi krivi seveda da potem obdrži obliko.
LP Zoidberg

LP Zoidberg

bf4ed ::
Plexi je zajebana stvar.
Poka če na paziš ko vrtaš ali pa režeš , če preveč segreješ da ukriviš potemni, skoraj vsaka praska se vidi...
Jebeš ti plexi.
Aja pa še drag je...

Poka če na paziš ko vrtaš ali pa režeš , če preveč segreješ da ukriviš potemni, skoraj vsaka praska se vidi...

Jebeš ti plexi.

Aja pa še drag je...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: bf4ed ()

ToMi` ::
hja tak je to .. postajam zaspan
nic kaj ni casa da bi ustvarjal te dni .. hm ogrodje nekak nastaja ..mah sej bo pocasi ..
ajd noc vsem

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Matična plošča in počasen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (2096) | markomad |
» | Nov članek - Izdelava lesenih ohišijOddelek: Novice / Nova vsebina | 3876 (3876) | Blup |
» | Moje mašinca...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3135 (2073) | lukslo |
» | SLK 800 Killer project started :) (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7669 (5233) | Keyser Soze |
» | Zvočna izolacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3363 (3190) | Blup |