Forum » Operacijski sistemi » Windows licenca za računalniški servis
Windows licenca za računalniški servis
xardas ::
Lep pozdrav.
Namen imam odpreti s.p. za servisiranje računalnikov. Zanima me kako je z licencami za OS.
Primer:
Če pride k meni stranka, ki nima na računalniku prednaloženega OS in seveda nima cd-ja z OS.
Ali moram jaz vedno kupiti OS v škatli, se pravi OS na cd-ju?
Ali je kakšna varjanta da imam samo jaz en cd z OS in strankam kupim samo licenco?
Namen imam odpreti s.p. za servisiranje računalnikov. Zanima me kako je z licencami za OS.
Primer:
Če pride k meni stranka, ki nima na računalniku prednaloženega OS in seveda nima cd-ja z OS.
Ali moram jaz vedno kupiti OS v škatli, se pravi OS na cd-ju?
Ali je kakšna varjanta da imam samo jaz en cd z OS in strankam kupim samo licenco?
dronyx ::
Kakor jaz poznam "stranke", bodo one prišle k tebi in zahtevale, da jim za tistih 25 € daš tudi operacijski sistem, ker 150 € ali celo 200 € pa že ne mislijo dajat še dodatno za nek program, ki ga lahko priskrbi vsak sosedov mulc.
Če se omejim samo na licence za Windows je to cela znanost in tule imaš razloženo, kakšne so možnosti. Za privat uporabo doma se to vse skupaj skrči samo na eno ali dve možni opciji.
Če se omejim samo na licence za Windows je to cela znanost in tule imaš razloženo, kakšne so možnosti. Za privat uporabo doma se to vse skupaj skrči samo na eno ali dve možni opciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti original Windows 10 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 36537 (11223) | Gospod |
» | Nakup Windows 10Oddelek: Kaj kupiti | 8089 (5971) | BlackGuard |
» | Vprašanje iz podjetništvaOddelek: Pomoč in nasveti | 1141 (993) | St235 |
» | Apple iztožil PsystarOddelek: Novice / Tožbe | 4400 (3604) | opeter |