Forum » Pomoč in nasveti » Tablični računalnik ASUS TF300TG
Tablični računalnik ASUS TF300TG
Tomicko ::
Imam omenjeni tablični računalnik, kateri je relativno nov na trgu, za to o njem ni kaj veliko prebrati (razen testov in specifikacij).
Med drugim ima TF300TG tudi režo za sim kartico katera pa se v osnovi uporablja le za prenos podatkov in eventuelno SMS. Torej telefonije ni.
Poleg tega pa ima tudi BT (bluetooth)
Moje vprašanje pa je:
1. Ali je že kdo probal telefonirati iz tabličnega računalnika. BT povezava s telefonom. Verjetno obstaja kakšen software??? Nekaj sem jih sicer našel vendar ni nič delovalo....
2. Obstaja kakšna varianta (tudi kakšni software-ski posegi) da bi TF300TG deloval (s sim kartico) kot telefon?
Vsaj točko 1 bi rad rašil
Sicer pa z napravo ultra zadovoljen in jo priporočam.
LP Tomi
Med drugim ima TF300TG tudi režo za sim kartico katera pa se v osnovi uporablja le za prenos podatkov in eventuelno SMS. Torej telefonije ni.
Poleg tega pa ima tudi BT (bluetooth)
Moje vprašanje pa je:
1. Ali je že kdo probal telefonirati iz tabličnega računalnika. BT povezava s telefonom. Verjetno obstaja kakšen software??? Nekaj sem jih sicer našel vendar ni nič delovalo....
2. Obstaja kakšna varianta (tudi kakšni software-ski posegi) da bi TF300TG deloval (s sim kartico) kot telefon?
Vsaj točko 1 bi rad rašil
Sicer pa z napravo ultra zadovoljen in jo priporočam.
LP Tomi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64003 (30979) | Opkow |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20310 (15742) | Vkun |
» | tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 7268 (6713) | quadro933 |
» | Samsung Galaxy Tab 2 ali Ipad2Oddelek: Kaj kupiti | 7759 (7333) | M-XXXX |
» | Asus Padfone (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9396 (6743) | M-XXXX |