» »

Kako izbrisem stvari iz recent documents? Ali so potem izbrisani, ali je potrebno še kje?

Kako izbrisem stvari iz recent documents? Ali so potem izbrisani, ali je potrebno še kje?

Pikicam258 ::

Živjo,

moje ime je Maja in sem danes stikala po sestrinem računalniku, gledala sem ene slike. Zanima me če je dovolj, ker so se shortcuts pojavile med recent documents da tisto zbrisem, da ne bo vedela da sem gledala slike. Slike sem samo gledala nič spreminjala, tako da na sliki se nič ne vidi da sem jih ogledovala. ali morem storiti še kaj da "zakrijem svojo sled"?

Mislim da so recent documents to to, saj drugje se ne vidi da sem gledala, ker sem samo gledala čez slike.

Hvala za pomoččččččč.

Maja

Blinder ::

provi najdet kašno musko na kompu pa odpiraj tolko posameznih komadov dokler v my recent documents ne ostane več nobene fotke
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Hei,

jst sem fotke že izbrisala iz recent documents. Sem dala desni klik pa delete. Jih ni več. Pol sem šla še v start meni, recent docements, desni klik, se tam izbrisala. A je potrebno še kaj?

V recent documents jih ni več.

Hvala ti za pomoč. :)

figula ::

Pikica, poglej v koš, da nisi naredila še večje škode. V tem trenutku ne morem preveriti, možno pa je, da slike niso izginile samo iz recent spiska, ampak tudi iz diska.

v kosu sem pogledala jih ni, slike pa niso izginile ker sem brisala samo bliznjice.Na recent docements so samo bliznjice.... Sem tudi na svojem računalniku to sprobala. Slika ostane tam kjer je bila.

binez ::

Načeloma na Win 7, če daš tako kot si naredila; desni klik in delete, ti pobriše samo bližnjice in ne dejanskih fajlov.
Tako, da to bi moglo bit to, si zakrila svoje sledi :)

imagodei ::

Program CCleaner zna pobrisat vse "Most recently used" sezname.
- Hoc est qui sumus -

Uporablja Windows Vistra Business, 2007, service pack 2.

Mislim da nikjer več ne more videt da sem gleda slike kajne? Ne seznamu jih ni, v kosu jih ni, na recent documents desni klik sem pa tudi izbrisala. Slike nisem nič spreminjala samo gledala.

Jao, a kompliciram?

Nočem da bi videla, da sem gledala..... :)

Hvala kdorkoli mi pomaga in odgovori.

noraguta ::

prepozn ker si slike pobrisala jih sestra nebo več najdla.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Nisem jih pobrisala, ker so se tam. Samo bliznjice sem pobrisala med recent documents.

figula ::

Pikica, Pikica, boh nas obvarji pred bistro mladino ... hehe .... saj se hecam :)

Če te bo tako skrbelo, se ti bo to na nosu videlo in sestra bo takoj zasumila, da je nekaj narobe, čeprav si vse dokaze zakrila. Lahko te ujame z malomarno izrečeno besedo glede teh slik in ti boš reagirala, ker jih sedaj poznaš. Ja, sestrsko življenje je tudi takšno, ne :)

Najbolje, da ji predlagaš, da preživita popoldne skupaj, pa kak youtube filmček pogledata ..., pa kak mp3 poslušata ..., pa če ma kaj slik za pogledat ..., pa ..... saj zastopiš, ne ;)

Figula, fino hvala za prijazne besede. Ma mi je kr lažje veš. Saj vem, nič takega, samo nočem da bi me dobila da šnofam-sestrska skrb a ne ;)

Se bom skulirala, chilling out dokler ne pride, tako da se ne bom izdala. Sm da sem uredila in preverila pri najboljših svetovalcih, na temle forumu. Sm da je urejeno.

Hvala ti za nasmeh, že manj mislim na to :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal problem

Oddelek: Loža
171168 (700) St235
»

Zgodovina pcja

Oddelek: Pomoč in nasveti
6620 (452) maxum
»