Forum » Pomoč in nasveti » Zgodovina pcja
Zgodovina pcja
maxum ::
Je možno nekako preveriti kaj se je dogajalo zadnjih 24ur na pcju?
Recimo osebni pc si uporabljal odpiral dokumente itd. Vmes si posodil pc drugi osebi, lahko preverim kdaj je odpirala oseba kake dokumente kaj je počela... Kakrsne koli info?
Pod star -dokumenti, vidim da so bili določeni odprti a en vem a sem jih jaz odpiral dan prej ali jih je tudi npr danes kdo odpiral?
Kak nasvet?
Recimo osebni pc si uporabljal odpiral dokumente itd. Vmes si posodil pc drugi osebi, lahko preverim kdaj je odpirala oseba kake dokumente kaj je počela... Kakrsne koli info?
Pod star -dokumenti, vidim da so bili določeni odprti a en vem a sem jih jaz odpiral dan prej ali jih je tudi npr danes kdo odpiral?
Kak nasvet?
- polepsal: KoMar- ()
recent document? to mislis v wordu?... dokumente sem jaz odpiral dan prej, mene zanima ali jih je kdo tudi naslednji dan?? torej datum uro.... :/
pod recent mi ne pomaga ker je lahko tam od 5dni nazaj al pa od 5minut...
:/
pod recent mi ne pomaga ker je lahko tam od 5dni nazaj al pa od 5minut...
:/
ne pomaga, to bi bilo le v primeru če bi dokument kaj spreminjal bi bil drug datum če ga le odpreš potem ne...
ampak vem da obstaja en trik da lahko preveriš pa se ne spomnim.... nekaj s cashem al kaj ze joj no...
ampak vem da obstaja en trik da lahko preveriš pa se ne spomnim.... nekaj s cashem al kaj ze joj no...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniška ni veljaven dokument?Oddelek: Loža | 8449 (6402) | St235 |
» | Blokada gmail računa, ker še nisi polnoletenOddelek: Omrežja in internet | 1839 (1398) | AndrejO |
» | Word in Excel datotek se odpirajo več kot eno minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1873 (1425) | BiPi |
» | Pogovor z Informacijsko pooblaščenko: "Osebni dokument je relikt socializma in komuniOddelek: Novice / Zasebnost | 7168 (4711) | poweroff |