Forum » Pomoč in nasveti » ASUS Notebook - težava z LED zaslonom
ASUS Notebook - težava z LED zaslonom
PrivatnikEU ::
Pozdravljeni!
Sem lastnik ASUS K72JT prenosnega računalnika in imam težavo ker mi je na LED ekranu spodaj odstopilo plastično ohišje oziroma okvir zaslona- tako, da je možno videti bele lučke. Zadevo sem kupil eno leto nazaj in v tem času sem uveljavil tudi garancijo. Prek iNFO TIS d.o.o. računalniške trgovine (kjer sem računalnik tudi kupil) sem ga poslal na neki pooblaščeni servis v Ljubljano, kjer sem ga po enem tednu dobil nazaj z servisnim listom in razlago: Odstopila plastika na zaslonu - Ponovno pritisnjen okvir zaslona. A zaslon je bil isti kot prej v defektu.
Zanima me, če ima oziroma če je imel kdo isto,podobno težavo in kako jo je uspešno odpravil.
Lep pozdrav in že vzaprej hvala za pomoč
Sem lastnik ASUS K72JT prenosnega računalnika in imam težavo ker mi je na LED ekranu spodaj odstopilo plastično ohišje oziroma okvir zaslona- tako, da je možno videti bele lučke. Zadevo sem kupil eno leto nazaj in v tem času sem uveljavil tudi garancijo. Prek iNFO TIS d.o.o. računalniške trgovine (kjer sem računalnik tudi kupil) sem ga poslal na neki pooblaščeni servis v Ljubljano, kjer sem ga po enem tednu dobil nazaj z servisnim listom in razlago: Odstopila plastika na zaslonu - Ponovno pritisnjen okvir zaslona. A zaslon je bil isti kot prej v defektu.
Zanima me, če ima oziroma če je imel kdo isto,podobno težavo in kako jo je uspešno odpravil.
Lep pozdrav in že vzaprej hvala za pomoč
PrivatnikEU ::
Na to sem že pomislil vendar ni dovolj veliko prostora vmes da bi lahko prišel zraven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo prenosnika po padcuOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (803) | bf4ed |
» | Kater TV je tole in kaksne velikosti?Oddelek: Zvok in slika | 3600 (2677) | shotalick |
» | Garancija zavrnitev TELERAY (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21015 (15725) | ziga1990 |
» | Ikea Dioder za Ambilight?Oddelek: Zvok in slika | 2411 (2178) | delfinus |
» | Mrtev pixel pri novem računalniku.....Oddelek: Pomoč in nasveti | 2524 (2171) | Zheegec |