Forum » Operacijski sistemi » Multi boot
Multi boot
rddezh9 ::
Imam računalnik, z enim diskom, ki je razdeljen na 3 particije. Na 1. sem imel Windows Xp, na 2. pa Windows Visto. Ker so Win Xp začeli delati zelo počasi sem jih izbrisal in namesto njih naložil Windows 7. Sedaj imam problem, ker ne morem več do Windows Viste.
Če grem pod Computer/Properties/Advanced system settings/ jeziček Advanced / Sartup and Recovery/ Settings je na voljo le Windows 7.
Tako ne morem izbrati naj se požene Vista. Poskusil sem tudi z Acronis OS Selectorjem in ročno dodal OS a ga tudi ta ni zaznal.
Če kdo ve kje je rešitev. Mogoče lahko multi boot nastavim v Visti po enaki proceduri kot tu, a kako naj pridem do nje?
Če grem pod Computer/Properties/Advanced system settings/ jeziček Advanced / Sartup and Recovery/ Settings je na voljo le Windows 7.
Tako ne morem izbrati naj se požene Vista. Poskusil sem tudi z Acronis OS Selectorjem in ročno dodal OS a ga tudi ta ni zaznal.
Če kdo ve kje je rešitev. Mogoče lahko multi boot nastavim v Visti po enaki proceduri kot tu, a kako naj pridem do nje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naložil sem XP na obsoječe Win 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1547 (1260) | vanromy |
» | MSI EX-720 in Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 1208 (1042) | niko14 |
» | Ne boota VisteOddelek: Pomoč in nasveti | 856 (790) | Suly |
» | Windows vista ™ Recoverd problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2717 (2581) | k4vz0024 |
» | preklop med xp in vistoOddelek: Operacijski sistemi | 1537 (1310) | Izi |