Forum » Pomoč in nasveti » notepad win XP
notepad win XP
uwxy ::
helo,
Rabim eno informacijo. Instalirati moram diagnostični računalnik in zahteva win xp, ker na win 7 ne dela. Ko vstavim DVD v računalnik z instaliranimi win 7 je datoteka v kitajskih črkah, na win xp pa so kvadratkih. Ker mi zaradi kvadratov ne sprejme nalaganje me zanima,če kdo ve v čem je trik. Kopirana datoteka je v notepadu. Win xp pa je SP3, zato mi ni jasno kaj mu manjka.
hvala za vsako informacijo,
lp
Rabim eno informacijo. Instalirati moram diagnostični računalnik in zahteva win xp, ker na win 7 ne dela. Ko vstavim DVD v računalnik z instaliranimi win 7 je datoteka v kitajskih črkah, na win xp pa so kvadratkih. Ker mi zaradi kvadratov ne sprejme nalaganje me zanima,če kdo ve v čem je trik. Kopirana datoteka je v notepadu. Win xp pa je SP3, zato mi ni jasno kaj mu manjka.
hvala za vsako informacijo,
lp
subby ::
najbrž ti manjka kakšen font na xpjih... na 7 poglej, kateri font ta dokument uporablja, pa si ga namesti še na xp
uwxy ::
živ,
Ja sej sem dal pod lastnosti in je vse enako. Res mi ni jasno v čem je trik. o mora biti nekaj v windowsih.
lp
Ja sej sem dal pod lastnosti in je vse enako. Res mi ni jasno v čem je trik. o mora biti nekaj v windowsih.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Folder redirection, Win7 in offline filesOddelek: Operacijski sistemi | 1771 (1405) | Blisk |
» | prenosnik - mudi se z nakupomOddelek: Kaj kupiti | 1901 (1395) | stojko1 |
» | Instalacija XP brez disketarjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1217) | Easy D |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (715) | gumby |
» | Navijanje Celerona 1.2 Ghz problemOddelek: Navijanje | 913 (709) | Spajky |