Forum » Strojna oprema » ZVOK se ne predvaja KOT BI MORAL
ZVOK se ne predvaja KOT BI MORAL
WinXP ::
Odkar sem vklopil na matični plošči na AUDIO IN tiste zobce žičke (zdaj sem to snel ker sem hotel imeti zvok na Front Panel)
mi zvok v slušalkah ko vklopim zadaj v zeleni LINE IN predvaja le na LEVI strani,če pa malo ven potegnem pa predvaja zvok na obeh zvočnikih,vendar tako ne morem imeti ker če se malo premaknem se takoj jack izvleče iz line in utora,poleg tega tudi te glasnosti ne dobim več kot je bila prej,pa imam do konca...
Drajverji so čisto ok,in isti kot prej,nervira me to...
mi zvok v slušalkah ko vklopim zadaj v zeleni LINE IN predvaja le na LEVI strani,če pa malo ven potegnem pa predvaja zvok na obeh zvočnikih,vendar tako ne morem imeti ker če se malo premaknem se takoj jack izvleče iz line in utora,poleg tega tudi te glasnosti ne dobim več kot je bila prej,pa imam do konca...
Drajverji so čisto ok,in isti kot prej,nervira me to...
U Sloveniji više ne živim,ali jezik u kome pričam još zaboravio nisam...
Wrong? No,no... Thats it... Pozz
- spremenil: WinXP ()
Niso... isto je če probam z običajnim zvočnikom - recimo tam v opravilni vrstici premaknem drsnik čisto do levo dela na sredini isto dela ampak če dam čisto DESNO se popolnoma nič ne sliši...
Cold1 ::
Glede na to, da imaš težave tudi z miško, se zastavlja vprašanje ali si morda poškodoval matično ploščo, ko si šaril po notranjosti računalnika.
No ja, po ponovni namestitvi Oken boš videl če je bil problem v programju/nastavitvah ali ne.
No ja, po ponovni namestitvi Oken boš videl če je bil problem v programju/nastavitvah ali ne.
ma ne vem no...takrat sem samo odlomil sata konektor z plošče ne vem kaj bi to imelo z ZVOKOM ...
enostavno na levi dela na desni pa ne
Na sliki sem dal drsnik ČISTO NA DESNO (R) IN NE PREDVAJA ZVOKA -če ga premaaknem nazaj na sredino oziroma na levo (L) POJE. Isto je z slušalkami...
enostavno na levi dela na desni pa ne
Na sliki sem dal drsnik ČISTO NA DESNO (R) IN NE PREDVAJA ZVOKA -če ga premaaknem nazaj na sredino oziroma na levo (L) POJE. Isto je z slušalkami...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WinXP ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik in domači diskoOddelek: Zvok in slika | 2011 (1716) | Korenchek |
» | PC povezava z glasbenim stolpomOddelek: Zvok in slika | 1076 (999) | Naabo |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5419 (4416) | hyphh |
» | AC3filter for dummies - nedelujoči center zvočnikOddelek: Zvok in slika | 11342 (5150) | Sarimner |
» | Leadtek TV2000 Expert ne predvaja zvoka po obeh kanalih?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1238 (1203) | pviran3 |