Forum » Omrežja in internet » FTP strežnik, odpira vse datoteke v brskalniku
FTP strežnik, odpira vse datoteke v brskalniku
mirch ::
Odprem .pdf file, pa mi ga odpre v Google Chrome. Kliknem na sliko, spet mi ga odpre v Chromu.
Se da nastavit, da mi vse datoteke na FTP strežniku odpre tudi kot običajne datoteke, oziroma da jih odpre za to primeren program?
Prosim lepo za pomoč
LP!
Se da nastavit, da mi vse datoteke na FTP strežniku odpre tudi kot običajne datoteke, oziroma da jih odpre za to primeren program?
Prosim lepo za pomoč
LP!
- spremenil: mirch ()
cen1 ::
Napiši zgoraj about:plugins in onemogočiš PDF viewer. To je krivda brskalnika ker tip datoteke prepozna in uporabi svoj plugin za prikaz.
mirch ::
Ampak če mi slike tudi odpira v browserju
Pa sem kljub temu poskusil odkljukati "display PDF in browser", vendar ko ga odprem, mi v browserju pokaže da je PDF presnet v mapo prenosi. Rad bi odprl direkt na FTP strežniku .. če bi bilo možno:)
Pa sem kljub temu poskusil odkljukati "display PDF in browser", vendar ko ga odprem, mi v browserju pokaže da je PDF presnet v mapo prenosi. Rad bi odprl direkt na FTP strežniku .. če bi bilo možno:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16103 (12708) | CyberPunk |
» | Izšla nova beta Firefoxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23276 (20080) | smash |
» | win 7 ult + Adobe reader 9.xxxOddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1905) | amigo_no1 |
» | BlueVodaOddelek: Izdelava spletišč | 1170 (986) | Khalila |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1985 (1650) | Tody |