Forum » Pomoč in nasveti » amazon.de: pošiljanje nazaj-netboook
amazon.de: pošiljanje nazaj-netboook
plavko61 ::
Preko katerega ponudnika je najboljše poslati pošiljko nazaj?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
Gre za notebook v vrednosti 350€, a bi bilo pametno zavarovati pošiljko?
Sem se pozanimal pri pošti slovenije, pošiljka je 2.4kg in stane 20€, z zavarovanjem 35€.
Sem se pozanimal pri pošti slovenije, pošiljka je 2.4kg in stane 20€, z zavarovanjem 35€.
Machete ::
Samo malo offtopic vprašanje. Ali je komu že kdaj uspelo slediti pošilji pošte slovenije dlje od 1. stopnje - 'da je pošiljka oddana'.
Tuje pošte imajo povečini zelo dobro sledenje. JAz sem pa poslal že ničkoliko pisem in paketov z sledenjem in dejansko nikoli to sledenje ni obrodilo rezultatov, razen od prve točke, da je bilo oddano Oo... ? Ali kaj počnem narobe ali je samo sledenje PS na psu.
Tuje pošte imajo povečini zelo dobro sledenje. JAz sem pa poslal že ničkoliko pisem in paketov z sledenjem in dejansko nikoli to sledenje ni obrodilo rezultatov, razen od prve točke, da je bilo oddano Oo... ? Ali kaj počnem narobe ali je samo sledenje PS na psu.
Skratka plačal za pošiljanje pošiljke 28EUR zdaj so mi pa napisali da mi vrnejo 3EUR stroškov nazaj???
A je to napaka ali kaj?
A je to napaka ali kaj?
francek1 ::
Si je treba prej zato njihove pogoje poslovanja prebrat.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
čuhalev ::
Kako pa to izgleda, ker meni od 10. 7. še ni nič nazaj prišlo. Amazon pravi, da jim ni zavrnilo, jaz pa ničesar tudi danes ne vidim.
čuhalev ::
Imaš NLB ali katero drugo banko? Ali je v Amazonovem sistemu kakšna izbira, kjer lahko to vidiš?
nimam NLB, nisem videl nobenga izpisa na amazon.de. Samo email sem dobil da je odobreno od amazon.de
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Komu POST AG (AT) posreduje pošto v SLO?Oddelek: Loža | 6989 (3350) | starfotr |
» | Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16233 (9650) | jocoj |
» | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 5152 (2340) | Kuscar |
» | DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 47271 (18112) | uporabnik50 |