» »

Kdo kliče?

Kdo kliče?

dree ::

Zanima me, kako se da na domačem telefonu naštimati, da se vidi kdo kliče. Ali rabim kaj od operaterja (Telekom)? Ima kaj veze internet s tem (telefonija)?

Hvala in LP!

St235 ::

CALL ID morata podpirat tako operater kot aparat. Ampak če ravno nimate klasičnega telefonskega priključka bi moralo delat.

floyd1 ::

Telekom je to podpiral že pred ohoho leti, a si moral pri analogni telefoniji to doplačat, da so ti vklopili.
Če pa imaš telefon preko npr. Telemacha je to privzeto vklopljeno in deluje enako kot na mobilnem telefonu.

Sem kupil brezžični prenosni telefon in so rekli, da bi se številka morala videti, ampak se ne :D So me napizdili...Imam pa tako podobno vtičnico LINK (brez stikala) in gor je priklopljen adapter s 3 peclji in en vhod za kabel (kabel gre na adsl splitter, en kabel iz njega na telefon, drugi na modem).

floyd1 ::

Meni na Telemachu dela OK in to z najcenejšim Panasonicovim daljinskim telefonom (tisti iz Interspara).
Pokliči na Telekom in vprašaj. Po mojem bi moralo delat.

St235 ::

Kdo je ponudnik storitev? Telekom? po moje boš največ zvedel, če tja pokličeš.

Telekom je ja. Bom poklical pa bom videl kaj bodo rekli :).

Hvala za pomoč in LP!

SLO_Matej ::

Kljub temu, da telefon podpira identifikacijo klicatelja, ti mora to omogočati in vklopiti tudi ponudnik telefonije. Ponavadi je to že privzeto vklopljeno, če imaš kakšen paket (telefonija, TV, internet ipd.). Pri klasični telefoniji pa ta storitev privzeto ni vklopljena.

Glej za PIK - prikaz identifikacije klica

Za Telekomovo klasično telefonijo imaš tukaj cenik: http://www.telekom.si/uploads/pdf/cenik...

Tole moraš izpolniti (lahko natisneš, izpolniš in skenirano pošlješ na Telekom Slovenije): http://itm.siol.net/_m/media/_docs/vlog...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
632176468 (32676) neosonic
»

Slovo od Siola in Telemacha - kaj sedaj?

Oddelek: Omrežja in internet
253996 (3081) Slovencelj
»

Bodite pazljivi s tuŠtelekomom da se ne opečete kot mi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
506307 (4282) JJM
»

Stacionarni telefon - prikaz številke

Oddelek: Pomoč in nasveti
73200 (2939) urosh
»

Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom

Oddelek: Omrežja in internet
52854 (2854) jerriho

Več podobnih tem