Forum » Programska oprema » Open office in equation file plugin
Open office in equation file plugin

ismon1 ::
Živjo!
Torej; Microsoft Office 2010 s 50 enačbami v enem dokumentu ne dela oz. dela s 5 sekundnim odzivnim časom, kar je enako kot če ne dela. Zato sem se odločil, da grem na open office, pa me zanima, če kdo pozna kakšen plugin, ki bi omogočal pisanje enačb formata M.Office 2007/10 in ne tistega starega formata, ki je original v openoffice?
Razlog za to je, ker se starega formata ne da lepo spreminjat (velikost pisave, itd.) in ker bi rad uporabljal približno enake bližnjice, kot sem jih do sedaj. Opazil sem, da v openoffice delajo samo simboli (%alpha,... ) pa pod in nad črtano (_n, ^2), ne delajo pa vse ostale finte kot v office 2007/10 (\vec-vektor, \int-integral, \sum-seštevek, \bar-povprečenje, \dot-pika nad številom/črko,...).
hvala za odgovor!
Torej; Microsoft Office 2010 s 50 enačbami v enem dokumentu ne dela oz. dela s 5 sekundnim odzivnim časom, kar je enako kot če ne dela. Zato sem se odločil, da grem na open office, pa me zanima, če kdo pozna kakšen plugin, ki bi omogočal pisanje enačb formata M.Office 2007/10 in ne tistega starega formata, ki je original v openoffice?
Razlog za to je, ker se starega formata ne da lepo spreminjat (velikost pisave, itd.) in ker bi rad uporabljal približno enake bližnjice, kot sem jih do sedaj. Opazil sem, da v openoffice delajo samo simboli (%alpha,... ) pa pod in nad črtano (_n, ^2), ne delajo pa vse ostale finte kot v office 2007/10 (\vec-vektor, \int-integral, \sum-seštevek, \bar-povprečenje, \dot-pika nad številom/črko,...).
hvala za odgovor!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako odpreti datoteko s končnico DocX, če nimaš Offica 2007?Oddelek: Programska oprema | 31208 (20433) | opeter |
» | Windows Vista + kateri MS Office?Oddelek: Programska oprema | 2027 (1899) | darkkk |
» | Microsoft objavil vrsto specifikacij - Word, Excel, Powerpoint, Exchange (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19560 (14052) | gzibret |
» | Openoffice problemOddelek: Programska oprema | 1968 (1825) | Aspirinix |
» | linux - wine - šumnikiOddelek: Programska oprema | 1005 (941) | borchi |