» »

Kako bi lahko nadzoroval svoj računalnik med tem ko me ni doma

Kako bi lahko nadzoroval svoj računalnik med tem ko me ni doma

sveteluka1 ::

ja no sm bl nov pa me zanima men brat hodi na računalnik in nevem kaj dela zato bi potreboval nekaj kar bi mi posiljalo ali shranjevalo vsa gesla in spletne strani katere je obiskoval mo brat pa če se bi dalo se vse kar bi pisal gesla imena sporočila,....

hvala za odgovore
:)

54j0 ::

Ustvari nov uporabniški račun in mu oklesti privilegije, svoj račun pa zakleni. tako bo zasebnost obeh, tebe in tvojega brata, varna.

oemdzi ::

Vidim da ne razumes ... Ta polpismeni bedak bi rad vohunil za svojem bratu ...

imagodei ::

OP, čist nič ti ne verjamem(o), da je problem v tem, da brat hodi na tvoj računalnik. Zadeve se da rešit drugače; še če si tako zelo nov, menda veš, da obstajajo gesla...?

Da pa te zanimajo bratova (a res?) gesla, obiskane spletne strani in še poslani e-maili...? Komu pravzaprav res želiš tolk posegat v zasebnost? Kaj hudega ti je naredil, da mu želiš tako zelo škodovat?
- Hoc est qui sumus -

compaq ::

-verjetno ima tvoj brat rad zasebnost, ravno tako ko ti, kajne? ;)

addy93 ::

TI bom jaz odgovoril, ko ti pa nihče drug noče. :-) Keyloggerčka naštimaš da ti vse take podatke pošilja na mail... Sicer zabeleži samo tisto kar je vtipkal na tvojem računalniku, vendar verjamem da bo to potešilo tvoje potrebe :-D Za konec naj te še opozorim, da je nameščanje takih zadev na tuje računalnike ali pa na računalnike, katere uporablja več oseb lahko tudi kaznivo :-D

oemdzi ::

In ne pozabi ga opozorit na to, da je tak program lahko tudi dvorezen mec, ki vse skupaj posilja se 3. osebi (tudi tisto kar on pocne)

addy93 ::

Pusti ga, naj vidi kako je... :-D

SLO_Matej ::

Starševski nadzor (Windows Live Družinska varnost): http://windows.microsoft.com/sl-SI/wind...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V letu 2016 bistveno več šifriranega prometa

Oddelek: Novice / Zasebnost
258981 (6851) Lonsarg
»

Srednja šola

Oddelek: Šola
213406 (2888) kriko07
»

banka požrla potne stroške

Oddelek: Loža
436610 (4810) pirat
»

Novi varnostni mehanizmi slovenskih bank (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7112060 (8551) CaqKa
»

eeemm...očala pač

Oddelek: Loža
193043 (2679) Simko

Več podobnih tem