Forum » Šola » Razlogi za vpis na določeno fakulteto
Razlogi za vpis na določeno fakulteto
ramiz?! ::
Mene zanima, če ste se vi odločali za vpis na določen faks samo na podlagi tega, ker vas neko področje zelo zanima, ali ste gledali tudi na možnost zaposlitve po končanem študiju in poslušali prigovarjanja prijateljev in družine. Sam sem v kar veliki dilemi za kater faks se odločit, ker me zanima več stvari. V glavi imam 4-5 fakultet in vmes je tudi kakšna družboslovna, ker me ta področja zelo zanimajo. Druga stvar je, da pravijo, da ni zaposlitev na družboslovnih smereh in se zato ne upam vpisat na družboslovni faks, ker imam sedaj možnost iti tudi na naravoslovne in bi se potem lahko celo življenje tepel po glavi zakaj sem se tako odločil in poslušal od ostalih, da so mi že takrat govorili drugače. Sicer zdej je že malo pozno, ker je možnost za spremembe samo drugi rok, ampak mislem, da je še čas. :)
Kšna vaša pametna beseda bi mi koristila.
Kšna vaša pametna beseda bi mi koristila.
Never regret anything, there's always a reason things happen.
bluefish ::
Zaposlitev z družboslovno izobrazbo je možno najti. Seveda pa toliko težje, če tekom študija le gledaš v zrak in pričakuješ, da te bo po diplomi avtomatsko čakala zaposlitev.
No, podobno je tudi pri naravoslovni smeri.
No, podobno je tudi pri naravoslovni smeri.
Blinder ::
to je koristna stran in tudi delavci na zavodu ti lahko pomagajo. lahko tut rešiš te obrazce preko neta in sprintaš rezultate pa greš praašt na zavod kaj predlagajo
http://apl.ess.gov.si/eSvetovanje/
http://apl.ess.gov.si/eSvetovanje/
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
ramiz?! ::
hvala za link, bom mal pogledov
Never regret anything, there's always a reason things happen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 362263 (24455) | nejc_nejc |
» | Družboslovna informatika je nezaposljiva smer! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26145 (19342) | jernejl |
» | Nov študij računalništva na FIŠ v Novem mestuOddelek: Šola | 14227 (12119) | Blinder |
» | Študij-kam? kako?Oddelek: Šola | 4785 (3287) | lonewolf_ |
» | KAM na faks? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15726 (12952) | sandmat |