Forum » Programska oprema » kaj uporabljate za obedelavo mp4?
kaj uporabljate za obedelavo mp4?
Kebab ::
Za wmv, avi sem do sedaj uporabljal Blaze Media Pro. Tam je možnost zelo natančno (do frama) izrezati določen del filma in ga potem kar shraniti npr. kot Video for broadband NTSC (2 Mbps total).
2 min izrezanega videa je potem ca. 7,5 mega, ravno tako kot rabim. Več kratkih potem v any dvd converterju združim in konvertiram v flv.
Zdaj pa na žalost Blaze mp4 videa ne podpira pa iščem alternativo, lahko plačljivo, to mi je vseeno.
Lahko kod kaj priporoča?
2 min izrezanega videa je potem ca. 7,5 mega, ravno tako kot rabim. Več kratkih potem v any dvd converterju združim in konvertiram v flv.
Zdaj pa na žalost Blaze mp4 videa ne podpira pa iščem alternativo, lahko plačljivo, to mi je vseeno.
Lahko kod kaj priporoča?
Friday2day ::
Če nimaš probleme s tem, da je plačljivo potem Vegas Movie Studio HD ali Vegas Movie Studio HD Platinum.
Osnovni studio je okoli 35 $, platinum pa okoli 60 $. (Seveda ima dražji več funkcij kot cenejši).
Osnovni studio je okoli 35 $, platinum pa okoli 60 $. (Seveda ima dražji več funkcij kot cenejši).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Friday2day ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za obdelavo gameplay videaOddelek: Programska oprema | 1923 (1733) | Vajzi |
» | Kateri program za obdelavo videaOddelek: Programska oprema | 1711 (1475) | StratOS |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 1706 (1598) | MihaFirst |
» | dvojna slika pri videu zajetem s tv karticoOddelek: Zvok in slika | 951 (878) | droid |
» | Obdelava filmovOddelek: Zvok in slika | 3850 (3613) | pivmik |