Forum » Kaj kupiti » Prenosnik za 500€
Prenosnik za 500€
StajercSSS ::
Se opravičujem,če enaka tema zadnjega tedna obstaja. Se mudi.
Torej, išče se prenosnik za do 500€. 15'', lahko tudi 17. Namenjen bo za bodočo dijakinjo, torej grafična ni toliko pomembna, bi pa blo tudi vredu, da je samostojna, ne intergrirana.
Prosim za kake predloge, kater prenosnik vzet, da bo najboljši izkoristek glede price/preformance.
Hvala!
Torej, išče se prenosnik za do 500€. 15'', lahko tudi 17. Namenjen bo za bodočo dijakinjo, torej grafična ni toliko pomembna, bi pa blo tudi vredu, da je samostojna, ne intergrirana.
Prosim za kake predloge, kater prenosnik vzet, da bo najboljši izkoristek glede price/preformance.
Hvala!
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.
- zaklenil: bluefish ()
kmetek ::
pa moraš novo temo? ti bi rad samostojno grafično 17,3'' za 500EUR? rofl. pejt v hofer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
StajercSSS ::
Nauči se brat, kmetom si v sramoto z svojim vzdevkom. Išče se 15, po možnosti 17 (seveda, da za 500€ težko kaj dobiš, če pa kdo kaj najde, pa naj predlaga. Piše še ti lepo, da grafična ni pomembna, če pa kdo kaj najde pametnega s samostojno pa tudi prav.
Bi si sam poiskal, ker mi tvoji komentarji ne pomagajo, ampak trenutno delam, pa nimam časa.
Hvala ostalim, ki mi bodo v pomoč.
Bi si sam poiskal, ker mi tvoji komentarji ne pomagajo, ampak trenutno delam, pa nimam časa.
Hvala ostalim, ki mi bodo v pomoč.
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
bajsibajsi ::
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_2... Ni nic posebnega, je pa soliden s 3 letno garancijo in OS za 500 evrov.
nkilar ::
http://www.mimovrste.com/artikel/275040...
Akcija je... Soliden prenosnik sicer pa brez OSa ampak če gre na šolo kjer majo MSDNAA (velik šol je u tem programi) potem tako al tako winse dobi zastonj :) Je pa hassle če se ti ne da s tem ubadat seveda :)
Akcija je... Soliden prenosnik sicer pa brez OSa ampak če gre na šolo kjer majo MSDNAA (velik šol je u tem programi) potem tako al tako winse dobi zastonj :) Je pa hassle če se ti ne da s tem ubadat seveda :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izbira prenosnika!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5733 (5050) | hebla57 |
» | Prenosnik 500€Oddelek: Kaj kupiti | 3492 (2779) | Brias |
» | Zanimiva ponudba hofer (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 167355 (82788) | Alamar |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11760 (9884) | trek@s |