Forum » Pomoč in nasveti » Monitor gre v spanje in se ne zbudi
Monitor gre v spanje in se ne zbudi
helpme ::
Živjo!
Ko sem na računalniku, dela monitor 10 min nato pa napiše "Monitor going to sleep."
Nato pa se ploh noče zbuditi, razen če resetiraš računalnik.
Prosim za pomoč, HVALA!
Ko sem na računalniku, dela monitor 10 min nato pa napiše "Monitor going to sleep."
Prosim za pomoč, HVALA!
s1m0n ::
Kakšen računalnik / monitor... ter kater operacijski sistem ?
Če imaš možnost poskusi monitor na drugem računalniku.
Če imaš možnost poskusi monitor na drugem računalniku.
Fizikalko ::
To se je meni dogajalo v kombinaciji ATI kartice in Hp monitorja 2475W.
Menjal na nVidia in problem rešen.
Menjal na nVidia in problem rešen.
Looooooka ::
ViewSonic majo tud radi take probleme.
Predvsem na DVI adaptorjih.Osebno krivim software na samem telefonu :)
Zacuda potem vedno dela ce ga das na VGA...oz DVI + VGA adaptor.Freaking sad.
Predvsem na DVI adaptorjih.Osebno krivim software na samem telefonu :)
Zacuda potem vedno dela ce ga das na VGA...oz DVI + VGA adaptor.Freaking sad.
Looooooka ::
A si probal power settingse spremenit in ugasnit sleep mode oz vsaj tisto opcijo "turn off the display".
In a zadeva potem deluje?
Tok, da se prvo ugotovi, da ti windowsi sami dajejo monitor v sleep mode...al to dela monitor sam.
In a zadeva potem deluje?
Tok, da se prvo ugotovi, da ti windowsi sami dajejo monitor v sleep mode...al to dela monitor sam.
helpme ::
Nato se po 10 min, ko mrkne zaslon še resetira računalnik. Od takrat naprej piše samo še "Monitor going to sleep"
pegasus ::
Mam enga starga viewsonica, ki se, ko je mašina off, random vklaplja in jamra "no signal" ;)
Cold1 ::
Zdi se da imaš težave z delovanjem podsistema za upravljanje porabe energije (le ta po določenem času ne-uporabe samodejno izklopi razne komponente, recimo zaslon).
Onemogoči izklapljanje zaslona v nadzorni plošči:
Nadzorna plošča > Strojna oprema in zvok > Možnosti porabe energije > Spreminjanje nastavitev načrta (trije so, za vsakega boš moral nastaviti) > nastavitev "Izklopi zaslon" nastavi na "Nikoli".
Zavedaj pa se, da je problem najbrž v gonilniku (posodobi ga) za grafično kartico (ali pa v grafični kartici sami, ali v zaslonu); z onemogočanjem izklapljanja zaslona se zgolj izogneš problemu, ne rešuješ ga.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko gre monitor v "spanje" se ne "zbudi" večOddelek: Zvok in slika | 3742 (1406) | neocodexx |
» | Računalnik noče preiti v "spanje"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1970 (1661) | Riff |
» | Moj računalnik ima težave z spanjem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 3336 (2609) | SloBiscuit |
» | Nova grafa do okrog 140€?Oddelek: Kaj kupiti | 5862 (4908) | PugPlug |
» | Spanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3102 (2699) | ST-777 |