Forum » Omrežja in internet » domena in irc...
domena in irc...
[D|g|t] ::
Imam svojo domeno, ki je preusmerjena na moj IP. Zanima me pa kako bi naredu da bi mi na ircu namest mojga hostnama pisala moja domena...(wem da se to da...)
MUC ::
Če maš telemach, pol reverza nikol ne boš imel. Zakaj? Ker so telemach!
ADSL+Siol pa to ni problem in stane točno 0 SIT.
ADSL+Siol pa to ni problem in stane točno 0 SIT.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MUC ()
Gandalfar ::
muc: mogoce bi to malo drugace povedal :)
reverz ti mora dat tvoj ISP.. izkusnje pravijo, da telemach tega ne omogoca. Zakaj ne? Politika podjetja ocitno... seveda pa lahko poskusiš (veliko sreče)
reverz ti mora dat tvoj ISP.. izkusnje pravijo, da telemach tega ne omogoca. Zakaj ne? Politika podjetja ocitno... seveda pa lahko poskusiš (veliko sreče)
[D|g|t] ::
hvala za odgovor...... (to da TM suxsa sm ze vedu ze prej sam zdj ga pa se bol sovrazm! :)))
PaJo ::
Reverz je to, da ko ti prides na nek server ti kod tvoj host ne napise tvojega ip-ja ampak neko domeno, se pravi da se ti recimo na ircu namesto z joze@10.0.0.1 pedstavis kod joze@moja.domena.com.
Da pa ti ti zadeva spila, pa rabis registrirano domeno in tvoj ISP ti mora to svar omogocat, recimo Siol jo za svoje aDSL uporabnike.
Da pa ti ti zadeva spila, pa rabis registrirano domeno in tvoj ISP ti mora to svar omogocat, recimo Siol jo za svoje aDSL uporabnike.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Damjan Jagar ::
Govorim na pamet....
Pokličeš na 080 1000 in rečeš naj ti naštimajo reverz - zamenjajo tvoj IP z tvojadomena.com.
Tko sm jest uštimu, samo sem na kablu.
Pokličeš na 080 1000 in rečeš naj ti naštimajo reverz - zamenjajo tvoj IP z tvojadomena.com.
Tko sm jest uštimu, samo sem na kablu.
http://jagar.si
W|ndKiller ::
siol + dialup nikakor pa tudi dyn adsl nikakor. treba met static ip
tko pravjo na 080 jurja
tko pravjo na 080 jurja
.: Nuclear Power Boys - Ultras Krško :.
BigWhale ::
> a kdo ve če mariborski kks to omogoča?
Meni niso hotli narediti tega. Kaj sele, da bi odprli porte < 1024...
Zalost... So se bali za mojo varnost...
Meni niso hotli narediti tega. Kaj sele, da bi odprli porte < 1024...
Zalost... So se bali za mojo varnost...
Bug ::
In ko potem nastimas to reverzo se potem da videti tvoja IP stevilka ko osebo pingas ali pa gres z whois-om?
Kaj pa tisti shell racuni, nekaksni wingate-i,...?
Kaj pa tisti shell racuni, nekaksni wingate-i,...?
W|ndKiller ::
ko pingas se ip ne vidi, napise reverz pa napiše da ne more najdet tega ipja
coolsko
coolsko
.: Nuclear Power Boys - Ultras Krško :.
blackfly666b ::
A pa moras imeti registrirano domeno za Reverse DNS? NE mores imeti identa recimo
nekaj@hello.we.is.borg.net s tem da nimas registriranega borg.net?
nekaj@hello.we.is.borg.net s tem da nimas registriranega borg.net?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hostnameOddelek: Omrežja in internet | 3857 (3623) | akulp |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18574 (13731) | UnderTaker_ |
» | statični IPOddelek: Omrežja in internet | 6102 (5244) | Bakunin |
» | Irc...kako dobiti tak ident?Oddelek: Omrežja in internet | 2280 (1887) | NevarHere |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17159 (17159) | Bakunin |